Krypto News

CrowdStrike behebt Softwarefehler efter verdensomspændende nedbrud

CrowdStrike løser fejl efter verdensomspændende IT-nedbrud

IT-sikkerhedsfirmaet CrowdStrike har angiveligt rettet fejlen, der potentielt førte til verdensomspændende forstyrrelser. Ifølge virksomhedens administrerende direktør, George Kurtz, henvises kunder nu til en downloadportal til en ny opdatering. Kurtz nævnte, at der ikke var tale om et cyberangreb eller en sikkerhedshændelse.

Fejlen lå i en opdatering af CrowdStrike-softwaren til Windows-computere, hvilket omfatter antivirusprogrammet Falcon-Sensor. Dette program anvendes af adskillige tjenester, der efterfølgende oplevede nedbrud.

For mange CrowdStrike-kunder fungerede intet længere. Microsoft-brugere kunne ikke længere få adgang til deres programmer som normalt, og der var rapporter om Windows-baserede computere, der pludselig lukkede ned. Ifølge virksomheden var Mac- og Linux-computere ikke berørt.

Flughäfen, Banken und Medien melden Ausfälle

Falcon-Sensor bruges primært af store virksomheder. “Slutbrugere bruger normalt ikke sådanne systemer. Dog er de naturligvis påvirket af de problemer, der opstår hos tjenesteudbydere, virksomheder og myndigheder som følge af brugen,” fortalte sikkerhedseksperten Jürgen Schmidt fra Heise Security.

Omfanget af CrowdStrike’s globale brug blev tydeligt om morgenen: Der var rapporter om tekniske problemer fra USA, Australien, New Zealand, Kina og Indien. Også i Europa blev der rapporteret om adskillige forstyrrelser, der påvirkede banker, lufthavne, tankstationer, tv-stationer og sundhedssystemer.

CrowdStrike-Aktie sinkt um 20 Prozent

Situationen begyndte langsomt at berolige sig om middagen. Dog fortsætter trafikkaos mange steder, især ved lufthavnene, hvor mange mennesker må vente.

På grund af de verdensomspændende forstyrrelser kom CrowdStrike under pres: Om morgenen faldt aktiekursen på børsen i Frankfurt med næsten 20 procent.

CrowdStrike blev grundlagt i 2011 og har sit hovedkvarter i Austin, Texas. Virksomheden beskæftiger over 7.000 medarbejdere. Sidste år havde virksomheden en omsætning på 3,44 milliarder dollars (3,16 milliarder euro).

Top  XRP vs. SEC: Står SEC til at tabe slagsmålet?

Alle aktuelle udviklinger kan findes i vores Liveblog om IT-nedbruddet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button