Krypto News

Crypto Finance erhält 4 Lizenzen von Bafin – Stärkung der regulierten Handelsaktivitäten in Deutschland

Crypto Finance får 4 licenser i Tyskland

Die deutsche Tochter von Crypto Finance, et selskab med base i Zürich, har modtaget fire licenser fra Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (Bafin) i Tyskland. Disse licenser giver dem mulighed for at drive regulær handel med digitale aktiver samt udføre afviklings- og opbevaringstjenester, som virksomheden annoncerede i en pressemeddelelse mandag.

Styrkelse af virksomhedens rolle

Denne licensering i Tyskland styrker virksomhedens position i den regulerede europæiske værdikæde. Som et datterselskab af Deutsche Börse er dette et vigtigt skridt for Crypto Finance. I Schweiz er Crypto Finance underlagt tilsyn fra FINMA, det schweiziske finanstilsyn.

Stijn Vander Straeten, CEO for Crypto Finance, mener, at denne licensering bekræfter virksomhedens engagement i at levere sømløse tjenester af institutionel kvalitet. Han udtaler, at Crypto Finance er en af de få virksomheder, der opfylder disse høje standarder, og dette positionerer dem som en “vertrauensvolle Instanz” på markedet.

  • “Vertrauensvolle Instanz” på markedet

Det er tydeligt, at Crypto Finance ønsker at etablere sig som en pålidelig og professionel aktør på markedet for digitale aktiver. Deres fokus på at opretholde høje standarder og opnå regulatorisk anerkendelse vil være afgørende for deres succes i det stadigt voksende marked for digitale aktiver.

Endelig sætter Tysklands licensering af Crypto Finance dem i stand til at udvide deres tjenester i et af de største økonomiske centre i Europa. Dette er en betydelig milepæl for virksomheden og vil helt sikkert bidrage til at styrke deres position i den digitale økonomi.

Top  Krypto-Schneeballsystem: Hyperverse-Chef entpuppt sich als Schauspieler

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button