BitcoinKrypto News

Cup and Handle-mønster spår Bitcoin-rally til 75.000 US-dollar, ifølge Chief Investment Officer

En spændende opdagelse på Bitcoin-markedet

Chief Investment Officer hos Build Asset Management, Matt Dines, har for nylig gjort en spændende opdagelse. Efter at have studeret Bitcoin-prisdiagrammet nærmere, har han identificeret et klassisk “Cup and Handle” mønster, som ifølge hans vurdering kunne indikere en forestående rally op imod 75.000 dollars. Sådanne tekniske formationer betragtes af markedsanalytikere og handlere som et stærkt bullish signal og bliver derfor nøje overvåget.

Dannelse af mønsteret

Det “Cup and Handle” mønster begyndte at forme sig i marts 2022, da Bitcoin-prisen faldt under 48.000 dollars og gik ind i en af de længste bjørnemarkeder for Bitcoin. Venstre side af mønsteret viser en afrundet bund, der ligner en “kop”, og indikerer en bullish vending af den tidligere nedadgående trend. Den efterfølgende “Handle”, som er kendetegnet ved et moderat fald efter opsvinget, blev bekræftet, da Bitcoin-prisen faldt til 38.600 dollars og derefter brød ud over 48.000 dollars.

Fastlæggelse af BTC-pris mål

Dines gav desuden en interessant forklaring på fastsættelsen af BTC-prisens mål. Han påpegede, at højden af koppen fra bunden til modstandslinjen tjener som grundlag for prisens mål. Baseret på dette diagram projicerer Dines et prisniveau på omkring 75.000 dollars.

Chief Investment Officer understregede dog også, at det kollektive adfærd hos markedsdeltagerne ultimativt vil bestemme prisbevægelsen. I den virkelige verden opdager markeder faktisk på denne måde prisen. På tidspunktet for denne artikel blev BTC handlet til 51.821 dollars.

Konklusion

Matts Dines’ optimistiske prognose har vakt stor opmærksomhed blandt handlere og investorer, da Bitcoin-prisen har været volatil de seneste uger. Mange vil være spændte på, om Dines’ prognose vil vise sig at holde, og om Bitcoin-prisen faktisk vil stige til 75.000 dollars.

Top  XRP: Wale greifen zu und Kurs bricht aus - Ripple vor großem Comeback?

Det forbliver at se, om Bitcoin-rallyet virkelig vil strække sig op til de 75.000 dollars, som Dines har forudsagt. Men for Bitcoin-investorer og -entusiaster er denne prognose helt sikkert et lyspunkt i et volatilt marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button