Krypto News

Daimler Truck-Aktie: Aufwärtsbewegung zeigt sich im Dax

Daimler Truck-Aktie: Unternehmen erholt sich

Anderthalb Stunden før handelsafslutningen i Frankfurt noterede værdien af ​​Nutzfahrzeugherstellers med 37,05 euro, hvor slutkursen på den forgående handelsdag derimod var 36,47 euro. For Daimler Truck bryder den uklare tendens fra de sidste par dage nu med kursgevinster, og det vil vise sig, om gevinsterne vil fortsætte i de kommende dage.

Med en andenplads og en stigning på 1,59 % befinder Daimler Truck sig i øjeblikket i den øverste tredjedel af Dax, der samlet set bevæger sig 0,15 % opad.

Anderthalb time før handelsafslutningen havde aktien et handelsvolumen på 408.090 omsatte aktier. I alt blev 1.224.533 værdipapirer handlet på den foregående handelsdag.

Virksomhedens aktie ligger i øjeblikket 18,46 % under sit 52-ugers højdepunkt, der lå på 45,44 euro. Det 52-ugers lavpunkt var på 26,68 euro.

Daimler Truck – En af de store aktører på markedet

Daimler Truck, med en medarbejderstab på 104.213 (pr. 2022), er placeret som nr. 21 på det vigtigste tyske aktieindeks. Med en markedsværdi på 29,74 milliarder euro har Nutzfahrzeughersteller en vægtning på 1,70 % i beregningen af Dax. De virksomheder med mest vægt (frit flydende markedsværdi) i Dax er SAP, Siemens og Deutsche Bank. I det regnskabsår, der sluttede for Daimler Truck Holding AG i december 2022, blev der opnået en omsætning på 51,00 milliarder euro og en fortjeneste på 3,49 milliarder euro.

Konklusion

Daimler Truck aktien viser positive tegn med en stigning på 1,59 % og placerer sig godt i Dax-indekset. Med fortsatte kursgevinster og et solidt forretningsresultat ser det lovende ud for virksomheden i den nærmeste fremtid. Det er værd at holde øje med, hvordan udviklingen fortsætter i de kommende dage.

Top  London Hard Fork: Hvordan Ethereum's "Burning Fee" og EIP-1559 vil ændre landskabet for ETHereum in Zukunft

Denne artikel blev automatisk genereret og baseret på data fra EOD Historical Data, analyseret af digitaldaily for at levere en omfattende børsrapport. Vær opmærksom på, at kursdataene kan være forsinkede.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button