Krypto News

Das enttäuschende Gefühl der Zeit: Ein Blick ins überarbeitete Trendfolge-White-Paper

Ny version af Trendfolge-White-Paper

Ligesom med alt andet i livet, går tiden alt for hurtigt. Dette blev for nylig tydeligt for mig, da jeg kiggede på vores White Paper om “Trendfolge-Tradings for ekstra gevinster. Enkel, transparent og regelbaseret deltagelse i trends”. Selvom indholdet fagligt set stadig er helt korrekt i dag, så stammer de viste eksempler fra november 2022 – og det generede mig lidt. Derfor blev beslutningen hurtigt truffet. Ikke at ærgre mig længe over det, men komme i gang med arbejdet. Efter nogle dages intensivt arbejde fra Thomas Müller og mig var værket fuldbragt, og siden da har der været en ny version af vores Trendfolge-White-Paper tilgængelig. Med dette for øje virkede det meningsfuldt at dedikere dette redaktionelle indlæg til emnet “Trendfolge”, især da det nuværende kalenderår for handelsstrategier er yderst spændende og tilbyder adskillige attraktive gevinster.

Valg af boerse.de-Signale Aktien USA

Hvis du allerede kender vores gratis tilgængelige White Paper om regelbundne Trendfolge-Tradings, ved du, at vi valgte den digitale børstjeneste boerse.de-Signale Aktien USA til at illustrere. Som navnet antyder, består universet for investeringer her udelukkende af amerikanske aktier. Og det har vi bevidst valgt at fastholde. Trods alt er den amerikanske aktiemarked det største og vigtigste marked. Det indeholder mange attraktive titler, som den tyske investor måske ikke direkte har på radaren. Tyske investorer investerer primært i kendte tyske aktier, hvilket også betegnes som “Home Bias” og fører til utilstrækkelig international diversificering. Med den digitale børstjeneste boerse.de-Signale Aktien USA kan dette målrettet imødegås.

Top  Koreansk centralbank lancerer CBDC-pilotprojekt i samarbejde med BIZ for store erhvervskunder

Funktionsmåde af boerse.de-Signale Aktien USA

Konkret udvælges de stærkeste trends baseret på den såkaldte BOTSI-algoritme (BOTSI står for Best of Trends System Investment) fra et foruddefineret univers af amerikanske aktier ved hjælp af videnskabeligt diskuterede trendindikatorer på ugebasis, og de beholdes, indtil de ikke længere hører til blandt de stærkeste trends. Mønsterporteføljen sammensættes ugentligt på baggrund af slutkursene fredag og består højst af de ti værdier med de mest markante opadgående trends. Hvis der ikke kan identificeres ti aktier med stærke trends i opadgående retning, vil mønsterporteføljen omfatte færre titler, og i dette tilfælde vil en tilsvarende kontantposition midlertidigt blive opretholdt (bemærkning: I ekstreme tilfælde, f.eks. ved et markedsnedbrud, er det teoretisk muligt at have en 100% kontantandel for en periode). Både at konsekvent beholde vinderaktierne (aktier i opadgående trend) og den stringente salg af værdier med en ikke længere intakt opadgående trend sker her rent mekanisk efter et fast regelsæt – menneskelige følelser som angst og grådighed spiller ingen rolle.

Aktuelt Mønsterportefølje

En gennemgang af den aktuelle mønsterportefølje for boerse.de-Signale Aktien USA viser, at den medieomtalte aktie Nvidia (købsanbefaling den 12. januar 2024) med hensyn til den hidtidige afkast (62,1%) er placeret som nummer seks. To positioner derover står Super Micro Computer, som ligeledes blev anbefalet til køb den 12. januar 2024 og har en værdistigning på 164% siden da. Begge aktier kunne på grund af den store megatrend AI stige i værdi og er nu også på alles læber.

Men hvordan ser de tre bedst præsterende aktier i mønsterporteføljen for boerse.de-Signale Aktien USA ud? Den bedst præsterende aktie i mønsterporteføljen er et amerikansk modefirma, der allerede blev anbefalet til køb i slutningen af juli 2023 og siden da har haft en afkast på intet mindre end 222%. Mens den anden bedste performer er aktien i et biopharmaceutisk firma, kommer den tredje bedst præsterende fra segmentet for køle- og klimaanlæg. Som du kan se, er de tre topperformere ikke teknologititler. Det er aktier, der i modsætning til mange tech-aktier ikke er i centrum for mediernes opmærksomhed, og alligevel overbeviser de gennem deres præstation.

Top  Meta overrasker med gode kvartalstal, men Metaverse fortsætter med at sluge milliarder - virksomheden fokuserer nu aktivt på AI-udvikling.

Ny White Paper og de tre topperformere

Hvis du endnu ikke har eller har en ældre version af White Paperet “Trendfolge-Tradings for ekstra gevinster. Enkel, transparent og regelbunden deltagelse i trends”, kan du anmode om den “friske” version helt gratis og uforpligtende sammen med en Gratis Login til en børstjeneste efter eget valg.

Hvis du ikke kender BOTSI-børstjenesterne endnu, kan jeg varmt anbefale dig at få en gratis og uforpligtende Gratis Login til boerse.de-Signale Aktien USA, da indholdet i White Paperet nøjagtigt henviser til denne tjeneste. Og det dejlige ved det er, at du efter en vellykket login ser den aktuelle mønsterportefølje inklusive alle topperformere klart opstillet foran dig. Derudover gælder forklaringerne i White Paperet også for alle andre BOTSI-børstjenester, som du selvfølgelig også kan anmode om en Gratis Login til.

En lille hemmelig tip

Hvis du også er interesseret i de nævnte topperformere, men Gratis Login til boerse.de-Signale Aktien USA er midlertidigt spærret for dig (fordi du for nylig har taget Gratis Login til denne tjeneste), har jeg et lille tip til dig. Vælg i dette tilfælde bare Gratis Login til boerse.de-Signale Aktien Welt. De tidligere nævnte topperformere fra boerse.de-Signale Aktien USA overbeviser også i en international sammenligning, så de også er blandt de øverste i mønsterporteføljen hos boerse.de-Signale Aktien Welt.

Men glem ikke

Så nemt som man forelsker sig i de fascinerende handler med drømmeagtige afkast, er de og forbliver resultatet af handler med en mere eller mindre spekulativ karakter. Og i en langsigtet orienteret portefølje – om det er til formueopbygning eller formuebeskyttelse – kan det kun være en lille del af det. Som boerse.de-Investment-Pyramide visuelt viser, bør den brede porteføljebase bestå af solide kvalitets- eller Champions-aktier eller deraf afledte investeringsfonde.

Top  Hvem ejer de fleste Bitcoins? Få indblik i de største Bitcoin-besiddere

På denne måde ønsker jeg dig god fornøjelse med at læse vores nyrenoverede White Paper “Trendfolge-Tradings for ekstra gevinster. Enkel, transparent og regelbunden deltagelse i trends” samt en BOTSI-børstjeneste efter eget valg.

På gensyn,

Hubert Dichtl

PS: Torsdag i sidste uge havde vi endnu en fantastisk begivenhed i forbindelse med vores investoraftener i Rosenheim. Hvis du endnu ikke kender dette “kultevent”, kan jeg kun varmt anbefale dig at deltage i en af de kommende arrangementer. For at tilmelde dig gratis, følg venligst denne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button