Krypto News

Dax pauserer efter rekord – Mercedes-Benz advarsel sender aktiemarkedet ned

Dax falder efter Mercedes-Benz advarsel

Dax-indekset oplevede en tilbagegang på 0,59 procent og lukkede ved 18.889,41 punkter dagen efter at have sat endnu en rekord. Årsagen til faldet var en advarsel om indtjeningen fra Mercedes-Benz, der sendte autovirksomhederne i Europa i negativ retning.

På trods af denne tilbagegang ser det ud til, at Dax stadig vil slutte ugen med en stigning på cirka en procent.

Udviklingen for andre indeks

MDax, der indeholder mellemstore virksomheder, lukkede også ned med en tilbagegang på 0,36 procent og endte ved 26.172,27 punkter. EuroStoxx 50, der følger de store virksomheder i Eurozonen, oplevede også en moderat nedgang.

Dette er den seneste udvikling på de europæiske aktiemarkeder, hvor investorer følger nøje med i virksomhedernes resultater og udsigter.

Konklusion

Selvom Dax faldt i dag, kan den overordnede tendens for ugen stadig pege mod en positiv afslutning. Investorer vil fortsat være opmærksomme på nyheder fra bilindustrien og andre sektorer for at afgøre retningen for markedet i næste uge.

Top  Circle bliver den første Stablecoin-udsteder med EU-licens

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button