Krypto News

Dax stiger en smule: Analyse af dagens aktiekurs

Dax schafft Mini-Plus

Det tyske Børsindeks, Dax, steg i dag kortvarigt til 17.505,23 point og endte handelsdagen med en samlet stigning på 0,09 procent i forhold til den foregående handelsdag.

Dax-statistikker

Sammenlignet med det hidtidige højeste årsniveau den 15. maj faldt Dax med 8,14 procent per i dag. Indeksets svingningsbredde i dag var på 272,16 punkter, mens gennemsnittet for Dax’s daglige svingninger er cirka 110 punkter. Dax lukkede handelen med en stigning på 0,09 procent i forhold til den forrige handelsdag, ved 17.354,32 point. Elektronisk handel på Xetra, der udgør over 90% af den tyske aktiehandel, sluttede som sædvanlig kl. 17:30 CET. For denne handelsuge er der et fald på 1,74 procent.

Vindere og tabere

Siemens Energy toppede i Dax med en stigning på 3,34 procent, mens Volkswagen var dagens største taber med en nedgang på 0,87 procent. Symrise oplevede også en nedgang på 0,86 procent og var den næstringeste værdi i indekset.

Handelsvolumen og internationale markeder

Handelsvolumen steg markant sammenlignet med de sidste 30 dage, med i alt 78.045.767 aktier i Dax-selskaber, sammenlignet med et månedligt gennemsnit på 56.969.074 aktier. Dette repræsenterer en stigning på 37,00% mere end månedsgennemsnittet.

Dow Jones-indekset på New York Stock Exchange ligger for øjeblikket på 39.308,05 point, med en daglig stigning på 1,56% i forhold til den foregående handelsdag. Indekset ligger aktuelt 5,00 % under årets hidtidige højdepunkt på 41.376,00 point.

Konklusion

Samlet set endte Dax med en lille stigning i dag, selvom det tidligere på året har oplevet betydelige fald. Handelsvolumen var højere end gennemsnittet, og den internationale markedsudvikling på Dow Jones-indekset var positiv. Dette afspejler den generelle volatilitet og konkurrence på de globale børser.

Top  Politisk støtte får Bitcoin til at skyde i vejret - Hvad betyder det for investorerne?

Vær opmærksom på, at de finansielle data i artiklen er baseret på information fra EOD Historical Data og analysen udført af digitaldaily. Da kursdata kan være forsinkede, bør læsere altid kontrollere de seneste oplysninger og konsultere en professionel, før de træffer investeringsbeslutninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button