Krypto News

DAX under pres: Yderligere nedgang forventes med politisk usikkerhed

DAX fortsætter med at falde før åbning

Den tyske DAX-indeks har været under pres i flere dage og viser endnu engang tegn på nedadgående bevægelse før åbning mandag morgen. I det tidlige morgenhandel ligger DAX-indekset omkring 17.300 point, efter at det lukkede fredag ved 17.694 point. Dette betyder, at DAX-indekset også er faldet under den 200-dages EMA, som pt. er noteret ved 17.560 point.

Udsigterne for DAX forværres yderligere

Situationen for DAX-indekset bliver stadig mere dystert. Kortfristigt er DAX-indekset kraftigt overkøbt, men der forventes en yderligere kursnedgang, hvis der skulle ske et angreb fra Iran mod Israel. Den tekniske analyse er i øjeblikket mindre relevant, da DAX er under massivt pres. Det er vigtigt at følge nøje med i den globale politiske situation. DAX lukkede dagen før ved 17.694 point og præsenterer sig tidligt om morgenen ved 17.200 point.

Konklusion

Investorer i DAX bør vente på yderligere kursfald og nøje overvåge den globale politiske udvikling. Ved området omkring den første nedre Fibonacci-ventil i månedlige diagram omkring 16.700 point kan der begynde at danne sig en bund. Det næste støtteniveau for DAX-indekset vil være i det lavere Fibonacci-ventil omkring 16.000 point. Der er mulighed for at handle Calls med lav strike/knockout, herunder en Turbo Call fra Morgan Stanley (MG5FLQ) i området omkring 16.700 point. Målkursen er 18.000 point. Det anbefales dog at stramme stop-loss ordren tættere ved en modbevægelse.

Top  Lanceringen af ​​Ruslands CBDC, den digitale rubel, vil hjælpe med at fremme de-dollarisering, hævder tidligere regeringsminister

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button