FinanzenKrypto News

DCG og Gemini når enighed efter sammenbrudet i Genesis

DCG og Gemini aftaler efter Genesis-kollaps

Gemini, en krypto-børs, og Digital Currency Group (DCG) har nået en aftale efter sammenbruddet hos krypto-udlåneren Genesis. Efter måneders forhandlinger er parterne blevet enige, ifølge en rapport fra TheBlock.

Sammenbruddet resulterede i, at tusindvis af brugere mistede deres penge, og der blev indgivet flere retssager, hvilket ødelagde forholdet mellem Digital Currency Group og Gemini. Gemini’s grundlæggere, Cameron og Tyler Winklevoss, har offentligt kommenteret deres forhandlinger og målet om at støtte deres kunder.

Ifølge rapporten har parterne fremlagt et nyt kreditoraftaleforslag, der sigter mod at returnere “den samlede kryptovaluta, der ejes af platformen,” til kunderne, da Genesis meddelte konkurs. Ifølge den nye strategi vil kunderne modtage en restitution på 70-90%, hvoraf størstedelen vil blive udbetalt i digitale valutaer.

Denne nye aftale vil give brugerne mulighed for at drage fordel af en potentiel stigning i prisen på Bitcoin og Ethereum. Hvis prisen på Bitcoin stiger til $85.000 og Ethereum stiger til $8.500, vil kunderne modtage den tilsvarende mængde.

Med andre ord vil kunderne modtage deres penge, som de var, da Genesis gik konkurs, i stedet for at fryse beløbet i amerikanske dollars. Genesis’ moderselskab har betegnet aftalen som et bemærkelsesværdigt resultat, især i den volatile kryptobranche.

Kreditorerne skal stadig stemme om den nye aftale. Klausulen, der giver kunderne mulighed for at drage fordel af en potentiel bullmarked, skal opfordre dem til at stemme for forslaget.

Desuden vil DCG modtage en del af deres $630 millioner lån til Genesis delvist tilbage i kontanter og gennem en finansiel instrument, der skal betales tilbage inden 2025. Genesis skylder Gemini-kunder mere end $1 milliard, hvoraf 60% af beløbet er sikret i form af aktier i Grayscale Bitcoin Trust.

Top  Michael Dell viser sin fascination for Bitcoin: "Jeg er overbevist om, at kryptovaluta er fremtiden!"

Muligheden for, at den amerikanske børsmyndighed SEC tillader omdannelsen af Grayscale Bitcoin Trust til en Exchange Traded Fund (GBTC), har haft en positiv indvirkning på værdien af GBTC. Rabatten mellem GBTC og kontantprisen på Bitcoin kan fortsætte med at falde i de kommende måneder, hvilket vil gavne Gemini Earn-kunderne.

På nuværende tidspunkt handles Bitcoin til $26.100 og har ligget sidelæns de seneste dage.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button