BitcoinEthereumKrypto News

De seneste udviklinger inden for tokenisering, Nethermind, TradFi-adoption og digital Euro – en opdatering for februar

Tokenisierung, Nethermind, TradFi-Adoption und digitaler Euro

I denne artikel vil vi give dig en opdatering om de seneste udviklinger inden for krypto, blockchain teknologi og finansverdenen. Februar har været en begivenhedsrig måned med mange spændende nyheder.

Stablecoins og Tether

Stablecoin-udbyderen Tether rapporterede en rekordgevinst på 2,85 milliarder dollars for fjerde kvartal 2023, hvilket bragte det årlige overskud op på 6,2 milliarder dollars. Tether har også en overskudsreserve på 5,4 milliarder dollars.

Krypto og Nethermind

De seneste fejl hos Ethereum-klienten “Nethermind” har rejst bekymringer om potentielle problemer, som kunne opstå på grund af den dominerende marktposition af Geth. Derudover har sachsens efterforskere beslaglagt næsten 50.000 bitcoins.

TradFi og Bitcoin

Bitcoin-spot-ETF’er i USA har set en betydelig tilstrømning af kapital på bare to måneder, der overgår mange andre investeringsklasser. DZ Bank planlægger desuden at indføre en pilotfase for bitcoin-handel i år.

Tokenisering i finanssektoren

Flere traditionelle finansielle virksomheder arbejder aktivt på projekter om tokenisering. Dette involverer omdannelse af aktiver til digitale tokens på en blockchain, og der er mange spændende nyheder om disse projekter.

CeFi-nyheder

Schweiziske Crypto Finance AG har fået fire licenser fra BaFin. Coinbase’s kvartalsresultat overgår analytikernes forventninger, og Sygnum Bank har sikret sig en finansieringsrunde på 40 millioner dollars. Celsius har også tilbagebetalt over 3 milliarder dollars til sine kreditorer.

Digital Euro og EU-Parlamentet

Ifølge EU-Parlamentets Udvalg for Økonomi og Valuta vil den digitale euro kun blive udviklet gennem europæiske løsninger. Udvalget opfordrer til støtte af permissionless blockchains til den digitale euro.

Top  Shenzhen, Kina, øjner gennembrud for vedtagelse af CBDC

Hvis du vil høre mere om de seneste nyheder fra februar, så lyt til den seneste episode af Bitcoin Fiat & Rock’n’Roll! Der er masser af spændende informationer, som du måske vil være interesseret i.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button