BitcoinKrypto News

De store spillere på det voksende marked for kryptovalutaer – Hvem er de?

Den 29. december er sidste frist for indgivelse af ændringer til Bitcoin Spot ETF’er, som fastsat af SEC. En ny bølge af investorer og virksomheder vil eje og drive BTC i 2024.

Bitcoin ETF-hype vinder momentum

Den 28. december delte investor Fred Krueger i et indlæg på X (tidligere Twitter) et glimt af de nye investorer i Bitcoin. “Tak for jeres indsats, børn, vi tager over nu,” skæmtede han.

BlackRock, verdens største kapitalforvalter, forvalter en formue på 10 billioner USD, hvilket svarer til cirka halvdelen af USA’s bruttonationalprodukt og en tredjedel af landets statsgæld.

Fidelity, med en forvaltet formue på 4 billioner USD, er også en vigtig spiller. Desuden administrerer den 90 år gamle investeringsfirma 3.700 forvaltere og planlægger at tilbyde sin egen BTC-indskud.

Med en forvaltet formue på lidt over 1,5 billioner USD er Franklin Templeton den tredje “absolutte kæmpe” i klubben, ifølge Krueger. Virksomheden specialiserer sig i investeringsfonde og tilbyder 455 af dem.

Investoren betegner Van Eck og Wisdom Tree med en forvaltet formue på 80 milliarder USD og 72 milliarder USD som mellemstore.

Yderligere ansøgere til krypto ETF’er inkluderer NYDIG, Galaxy, ARK, Bitwise og Valkyrie. Disse virksomheder har en betydeligt mindre forvaltet formue, men er meget kendte i kryptoindustrien. Bitwise har allerede startet en reklamekampagne med skuespilleren Jonathan Goldsmith.

Mindre spillere inkluderer Hashdex og Pando, der spiller en vigtig rolle i Sydamerika og Schweiz. Hashdex offentliggjorde sin seneste Bitcoin-reklame den 28. december.

“Vi skal ikke glemme, at dette måske kun er den første bølge,” sagde investoren. Han bemærkede, at Vanguard, Charles Schwab og Proshares alle kunne komme med.

Top  Flippening: Ethereum på vej til at overhale Bitcoin?

“Det er kun begyndelsen. Traditionelle investorer vil virkelig finde ud af, hvad det vil sige at have en ægte Bitcoin-proxy,” tilføjede han.

GrayScale blev ikke nævnt, da det allerede er en etableret udbyder af Bitcoin-fonde. Virksomheden forsøger dog at ændre sin fond til en spot ETF.

Seneste ETF-nyheder

Den 29. december 2023 indgav ARK Invest en vigtig ændring af deres ETF-ansøgning til SEC. ARK Invest og 21Shares var de første til at indsende deres opdatering til en Spot Bitcoin ETF for at blive overvejet i den første bølge af afgørelser i januar 2024.

Ifølge Eric Balchunas, ETF-analytiker hos Bloomberg, fokuserede ændringen primært på “autoriserede deltagere”. Den 19. december opdaterede Ark sin registrering og ændrede den til kontante udbetalinger og fulgte dermed andre ansøgere, der også foretog tilpasninger.

Tom Dunleavy, partner hos MV Capital, sagde, at der ikke er nogen “Sell The News Event” ved godkendelse af Bitcoin ETF’er, og tilføjede: “Vi har maksimale indstrømninger.” Han nævnte flere grunde, herunder store marketingkampagner, krypto i pensionsfonde og reguleringslettelser, der gør aktivklassen mere tilgængelig for institutioner.

Følg os for mere information om krypto på: Twitter eller træd ind i vores gruppe på Telegram.

Ansvarsfraskrivelse

I overensstemmelse med retningslinjerne fra Trust Project præsenteres meninger og perspektiver fra branchefolk eller enkeltpersoner i denne artikel. BeInCrypto stræber efter at levere gennemsigtig rapportering, men de synspunkter, der udtrykkes i denne artikel, afspejler ikke nødvendigvis BeInCrypto eller dets medarbejderes synspunkter. Læserne bør verificere oplysningerne uafhængigt og rådføre sig med en ekspert, før de træffer beslutninger baseret på dette indhold.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button