DeFiEthereumKrypto News

De vildeste Krypto-Trades i år: Fra 42 til 98 USD til millionærstatus på rekordtid!

Krypto-trader: De vildeste trades i 2023

Krypto-valutaer er blevet en fascinerende kunstform på markedet. Med daglige udsving på flere procent i begge retninger, er det ikke overraskende at høre historier om de heldige få, der over natten bliver millionærer – eller de uheldige, der mister alt. Ifølge studier taber 90 procent af traderne penge på markedet. Her er nogle af de mest ekstreme krypto-trades fra året, der gik.

Platz 4: Med 98 dollars til millionen på 91 dage

En trader formåede at blive millionær på tre måneder med mindre end 100 dollars. Dette fandt DeFi-analytikeren Reflection på Twitter. Han opnåede størstedelen af sin utrolige gevinst med tre coins, hvoraf den mest profitrige var AirTor, en Ethereum-token, der blev lanceret i marts 2023. Med denne opnåede han en gevinst på 900.000 dollars. Tokenets værdi steg hele året med flere tusinde procent, men kort tid efter et tweet styrtdykkede det med 50 procent, hvilket rejste mistanke om insider trading.

Platz 3: 55 millioner dollars tabt på én dag

En trader tabte omkring 55 millioner dollars på en skæbnesvanger dag, hvor han handlede 38.986 Ethereum på Binance med en lang trade. På få minutter faldt Ethereum den 18. august 2023 med cirka 200 dollars i værdi, hvilket medførte en likvidation af positionen. Da denne udgjorde næsten 30 procent af alle futures på Binance, tyder det på, at traderen enten var en virksomhed eller en stor investor.

Top  Mt. Gox-Rückzahlungen führen zu Volatilität auf dem Bitcoin-Markt: Experten sehen BTC als sicheren Hafen.

Platz 2: Fra 450 dollars til millionær på to uger

En trader tjente for nylig en formue på en ny Memecoin ved navn Coq Inu. På blot 14 dage opnåede han en gevinst på 4.287 gange sin oprindelige investering, hvilket gjorde ham til millionær med blot 450 dollars.

Platz 1: Fra 42 dollars til millionær på 16 dage

I løbet af kun 16 dage formåede en trader at omdanne 42 dollars til 1,55 millioner dollars ved hjælp af en Memecoin kaldet SILLY på Solana-blockchainen. Denne coin steg med 900 procent på blot to dage, og traderen endte med at have en gevinst på 20 Silly-tokens, som kortvarigt var 1,55 millioner dollars værd.

Disse historier er blot nogle få eksempler på den vilde verden, der findes inden for krypto-markedet. Handel med kryptovalutaer kan vise sig at være en lukrativ beskæftigelse, men det kan også være yderst risikofyldt og resultere i store tab. Det er vigtigt at huske, at for hver heldig vinder af millioner er der mange, der lider store tab. Så hvis du overvejer at bevæge dig ind i krypto-verdenen, skal du være forberedt på at håndtere både ekstreme højdepunkter og dybe lavpunkter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button