BitcoinDeFiKrypto News

DeFi Technologies stellt Core Chain Validator Node vor: Neue Partnerschaft und BTC-Staking-Initiative signalisieren DeFi-Innovationsfortschritt

DeFi Technologies Inc. lancerer Core Chain Validator Node

DeFi Technologies har som en del af deres DeFi Infrastructure-forretning indført en uafhængig Validator Node på Core Chain-netværket. Dette skridt markerer en strategisk samarbejde med Core Foundation og er en del af DeFi Technologies’ engagement i det decentraliserede finansielle økosystem.

Uafhængig Validator Node på Core Chain

DeFi Technologies har etableret en Validator Node på Core Chain-netværket for at fungere som en uafhængig validator. Dette skridt styrker virksomhedens deltagelse i det decentraliserede finansielle system og bidrager til netværkets sikkerhed.

Staking af 1498 BTC

DeFi Technologies vil anvende 1498 BTC gennem deres datterselskab Valour Inc. til ikke-pfændbart Bitcoin-staking på Core Chain. Dette vil give virksomheden mulighed for at modtage præmier fra Core-consensusmekanismen.

Strategisk samarbejde med Core Foundation

Initiativet med Core Chain Validator Node følger et strategisk samarbejde mellem DeFi Technologies og Core Foundation. Dette partnerskab begyndte tidligere i år med udviklingen af innovative produkter som Valours Yield Bearing BTC ETP og det nye CORE ETP, der udnytter Core Chain’s unikke blockchain-funktioner.

Om Core Chain

Core Chain er en state-of-the-art, Bitcoin-drevet, EVM-kompatibel blockchain, der integrerer Bitcoin-minere og BTC-stakers i netværkets sikkerhed. Validatoren er en essentiel komponent i Core-consensusmekanismen og er ansvarlig for transaktioners validitet og blokproduktion i Core-netværket.

DeFi Technologies’ deltagelse i Core Chain-netværket og staking af 1498 BTC vil bidrage til væksten og ydeevnen af netværket. Ved at deltage i transaktionsbehandling og konsensusmekanismer kan DeFi Technologies opnå sikkerhedspræmier på Core Chain.

Konklusion

Indførelsen af Core Chain Validator Node markerer et vigtigt skridt for DeFi Technologies i retning af det decentraliserede finansielle økosystem. Samarbejdet med Core Foundation og stakingen af 1498 BTC viser virksomhedens forpligtelse til at integrere traditionelle finansverden med blockchain-teknologi og udnytte potentialet af Bitcoin til gavn for investorer.

Top  Bitcoin Mining Difficulty erreicht neues Allzeithoch - Was bedeutet das für den Kurs und die Zukunft?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button