BitcoinKrypto News

Demokraten präsentieren Wahlprogramm ohne Erwähnung von Kryptowährungen

Demokraterne lancerer deres officielle valgprogram uden nævneværdig omtale af kryptokurrency

Det Democratic National Committee (DNC) præsenterede søndag sit officielle valgprogram, der strækker sig over næsten 100 sider. Overraskende nok var der ingen omtale af kryptokurrency eller blockchain-teknologi i manifestet.

Uvished om eventuelle ændringer før Partikongressen

Det detaljerede dokument forventes at blive godkendt af delegerede på Partikongressen i Chicago på tirsdag. Det er dog endnu uklart, om der vil blive foretaget ændringer i dokumentet inden da.

Kontrast til Republikanernes pro-kryptoerklæringer

Den manglende omtale af kryptokurrency i DNC’s valgprogram står i skarp kontrast til den pro-kryptoindstilling, der er tydelig i Republikanernes platform, der inkluderede flere støtteerklæringer til kryptovaluta.

Demokraterne viser vilje til samarbejde med kryptoindustrien

I de seneste uger har Demokraterne signaleret deres åbenhed for samarbejde med ledende figurer inden for kryptobranchen. Denne ændrede holdning overfor digitale aktiver kommer samtidig med, at krypto-venlige donorer investerer store beløb i demokratiske kandidaters valgkampagner.

Programmet færdiggjort inden Biden-tilbagetrækning

Det er værd at bemærke, at DNC’s valgprogram blev udarbejdet flere uger før Præsident Joe Biden trådte tilbage fra at deltage i valgene i 2024, ifølge The Guardian. DNC har ikke umiddelbart svaret på anmodninger om kommentar fra Decrypt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin stiger og falder, mens andre kryptovalutaer viser forskellige tendenser: Se de seneste kursændringer her!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button