Krypto News

Den økonomiske krise i USA og Kina: Hvordan påvirker det kryptomarkedet?

Startet China et nyt tryk af penge?

Staatsverschuldung i USA er praktisk talt ude af kontrol. Rentesatserne på statsobligationer når rekordhøjder, og sandsynligheden for statsbankerot bliver derfor i stigende grad indregnet på markedet. Dette belaster de amerikanske banker dobbelt: På den ene side slæber de rundt på enorme tab i deres bogføring, og på den anden side svinder kundernes tillid.

Men også hos USA’s stærkeste konkurrent, Kina, ulmer problemerne. Her har en boligkrise og en bankkø fået People’s Bank of China til at gribe til en stor økonomisk indsprøjtning. Og det er netop i denne udvidelse af pengemængden, at muligheden for kryptomarkedet ligger. I denne episode af Invest-Podcasten diskuterer værten Peter Büscher og BTC-ECHO-markedsekspert Stefan Lübeck, hvordan de globale begivenheder hænger sammen og hvordan de påvirker kryptomarkedet.

Derudover kaster de et blik på ugens vinder, Chainlink (LINK), og de mulige muligheder efter det seneste gennembrud fra akkumulationsfasen. Afslutningsvis får I som altid de aktuelle kursmål for Bitcoin på både bunden og toppen.

Mislykket.

Top  Ethereum erobrer førstepladsen som den mest populære kryptokurrency baseret på antallet af wallets

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button