Krypto News

DePIN: Den nye bølge af blockchain-projekter inden for Economy of Things

DePIN – Fremtiden for Decentralized Physical Infrastructure Networks

Vor wenigen Monaten var begrebet DePIN stadig ukendt for de fleste, men nu har der dannet sig en regulær hype om projekter som Helium (HNT), Filecoin (FIL) eller Akash (AKT). Under narrativet Decentralized Physical Infrastructure Networks (DePINs) opstår der nye realøkonomiske forretningsmodeller på blockchain.

DePIN og Economy of Things

Uanset om det drejer sig om sensorer fra Bosch eller biler fra Tesla: fremtiden er baseret på Economy of Things. Leonard Dorlöchter, medstifter af peaq, forklarer, hvad det egentlig indebærer.

Det fremvoksende blockchain-projekt samarbejder med velkendte industrirepræsentanter som Bosch, Airbus og Fraunhofer-Institut for at realisere DePIN allerede i dag.

Fremtiden for DePIN

For en decentral governance må der selvfølgelig heller ikke mangle en egen mønt. I podcasten afslører Dorlöchter derfor, hvornår vi kan forvente token-salget, og hvordan DePIN-pionerens fremtidige planer ser ud.

Top  XRP Kurs stürzt unter 0,382 Fib Unterstützung - Wann wird der Abwärtstrend enden?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button