BitcoinKrypto NewsPolkadot

Deutsche Telekom kündigt Einstieg ins Bitcoin-Mining auf BTC Prague an

Deutsche Telekom annoncerer indtræden i Bitcoin mining

Den nyligt afholdte BTC Prague konference i den tjekkiske hovedstad var vært for en række markante deltagere, herunder Deutsche Telekom. Dirk Röder, chef for Web3-infrastruktur hos Telekom MMS, afslørede på konferencen virksomhedens planer om at begynde at mine den populære kryptocurrency Bitcoin.

En kryptisk tilkendegivelse

Dirk Röder skabte en vis mystik omkring Telekoms seneste initiativ ved at nævne begrebet “digital monetær fotosyntese” under sit oplæg på BTC Prague. Efter at have forladt scenen, blev Röder konfronteret af moderator med henblik på at uddybe denne kryptiske udtalelse. Det blev bekræftet, at Telekom faktisk planlægger at engagere sig i Bitcoin mining.

Kontinuerlig udvidelse af aktiviteter

Deutsche Telekom har allerede deltaget aktivt i Bitcoin-området siden 2023 ved at operere en Bitcoin-node og flere Bitcoin Lightning-nodes. Virksomheden fortsætter med at udvide sine aktiviteter på dette område, da den blev en del af blockchain Polkadot i 2021 og har fungeret som validator af blockchain Polygon siden 2023.

Konklusion

Den tyske telekommunikationsgigant Deutsche Telekom’s indtræden i Bitcoin mining markerer et skridt fremad i virksomhedens engagement inden for kryptocurrency-verdenen. Med kontinuerlig udvidelse og diversificering af deres aktiviteter viser Telekom en imponerende dedikation til at udforske og udnytte potentialet i den voksende verden af digitale valutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Top  Bitcoin stiger let, mens xista science ventures investerer i Hephaistos: Dette er dagens opdateringer inden for finansverdenen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button