BitcoinEthereumKrypto NewsPolkadot

Deutsche Telekom plant Einstieg in Krypto-Mining und Web3-Ökosystem

Deutsche Telekom vil dykke dybere ned i Kryptowährungen

Deutsche Telekom udvider sin rolle inden for Kryptowährungen

En af Tysklands førende digitale telekommunikationsudbydere, Deutsche Telekom, har planer om at engagere sig i Krypto-Mining. Dette blev annonceret af en repræsentant fra virksomheden på Kryptowährungskonferencen BTC Prague i Prag den seneste fredag, ifølge en artikel på “golem.de”.

Dykning ind i “digitale monetäre Fotosynthese”

Direktøren for Blockchain Solution Center hos Telekom-datterselskabet T-Systems MMS, Dirk Röder, afslørede i slutningen af sit oplæg, at virksomheden snart vil dykke ned i “digitale monetäre Fotosynthese”. Dette æteriske udtryk blev ikke yderligere uddybet, hvilket efterlod rum til spekulation.

Planer om Bitcoin Mining

Moderatoren og Bitcoin-influenceren Joe Nakamoto spurgte ind til, hvad dette præcist betød. Röder svarede på spørgsmålet om, hvorvidt Telekom ville begynde at minde Bitcoins, med et simpelt “Ja, det vil vi”.

Tidligere aktiviteter inden for Kryptowährungen

Det er allerede siden 2023, at Deutsche Telekom har opereret såkaldte Bitcoin-Nodes. Disse noder udgør netværket for Bitcoin og holder det stabilt og sikkert ved at sikre en smidig udveksling og verifikation af data.

Engageret inden for Web3-økosystemet

Deutsche Telekom har også været aktiv inden for Web3-økosystemet siden 2021, hvor virksomheden fungerer som validator i Polygon-netværket. Her tilbyder de Staking- og Validierungsdienste og modtager belønninger herfor.

Fremtiden for Deutsche Telekom og Kryptowährungen

Deutsche Telekom fortsætter med at udforske nye veje inden for Kryptowährungen, herunder planer om Bitcoin-mining. Ved at deltage i Web3-projekter styrker virksomheden sin position og engagement inden for Krypto- og Blockchain-teknologi, hvilket skaber muligheder for at udnytte deres tekniske infrastruktur mere effektivt og generere nye indtægtskilder.

Top  Er Chainlink (LINK) Kurs steigt auf 16,21 USD, fällt aber schnell - bietet das Token dennoch eine Kaufgelegenheit?

Hvad er Web3?

Definition af Web3

Web3 repræsenterer ideen om en ny generation af World Wide Web, baseret på Blockchain-teknologi. Konceptet involverer et decentraliseret internet og en “tokenbaseret økonomi”, bygget på principperne skabt af Gavin Wood, medstifter af Ethereum og Polkadot.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button