BitcoinEthereumKrypto NewsPolkadot

Deutsche Telekom træder ind i Bitcoin-mining: “Opererer Bitcoin- og Lightning-knudepunkter siden 2023”

Deutsche Telekom vil starte Bitcoin-minedrift

Europas største telekommunikationsudbyder, Deutsche Telekom, har annonceret deres indtræden i Bitcoin-minedrift. Under BTC-Prague-konferencen afslørede Dirk Röder, leder af Web3-infrastruktur og -løsninger hos T-Systems MMS, en dattervirksomhed af Deutsche Telekom, nyheden. Röder bar under annonceringen en skjorte med en lyserød Bitcoin-grafik, der mindede om Deutsche Telekoms logo.

Bitcoin-minedrift og cloud-infrastruktur

Siden 2023 har Deutsche Telekom drevet en Bitcoin-node og også Bitcoin Lightning nodes. Ud over dette har de gjort deres cloud-infrastruktur tilgængelig for blockchain-netværk som Ethereum og Polkadot, hvor de fungerer som såkaldte “noder”. Dette skridt markerer en betydelig udvikling inden for kryptovaluta-verdenen og viser Deutsche Telekoms engagement i denne teknologiske sektor.

Fremtiden for Deutsche Telekom i kryptovalutaer

Med deres indtræden i Bitcoin-minedrift viser Deutsche Telekom, at de er klar til at deltage aktivt i udviklingen og udnyttelsen af blockchain-teknologi. Deres tilbud om cloud-infrastruktur til blockchain-netværk viser, at de er parate til at støtte og lette fremtidig innovation i denne sektor.

Deutsche Telekoms indtræden i Bitcoin-minedrift og kryptovaluta-teknologien i bredere forstand er et tegn på den voksende accept og adoption af disse teknologier i mainstream-industrier. Med en af Europas største telekommunikationsudbydere involveret i kryptovalutaer, vil det være interessant at følge med i, hvordan dette skridt kan påvirke branchen som helhed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Top  Investorernes donation af Bitcoin til Trump: Biden-Regierung anklages for krypto-krigsførelse

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button