BitcoinKrypto News

Die Bedeutung der Wallet-Versicherung für Kryptowährungen

Hvordan fungerer Wallet-forsikring?

De seneste kollapser af Mt.Gox, FTX og andre børser har tydeliggjort en vigtig regel: Not your Keys, not your Coins. Dette betyder, at hvis du opbevarer dine kryptokurrency på børser, løber du risikoen for at miste det hele. Løsningen på dette er non-custodial Wallets, hvor brugerne selv styrer adgangsnøglerne – den såkaldte Seed Phrase. Dette placerer ansvaret for ens formue direkte hos brugerne.

Hvilke bidrag er forsikret?

Selvom man selv kontrollerer adgangsnøglerne, er der stadig risiko for at miste det hele. Et trist eksempel er James Howells, der mistede 8.000 Bitcoin, fordi han ved et uheld smed sine wallet-nøgler væk. Dette er desværre ikke en enlig hændelse, da investorer gang på gang mister deres adgangsinformation og dermed deres penge.

Hvad dækker Wallet-forsikringen?

Philipp Oehler, administrerende direktør for Bitsurance, et firma der forsikrer Bitcoin, har talt med BTC-ECHO om, hvordan en sådan forsikring fungerer. Men hvordan virker det egentlig? Og er tab af Seed Phrase også forsikret?

Kritik af Wallet-forsikring

Selvom Wallet-forsikringen har sine fordele og er et skridt i den rigtige retning, har den også modtaget kritik. Det er vigtigt at undersøge nøje, hvad der præcist er dækket, og om der er nogle uventede udelukkelser eller begrænsninger. Det er altid vigtigt at være opmærksom på vilkårene, før man investerer i en sådan forsikring.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Franklin Templeton beantragt offiziell Ethereum Spot-ETF - weiterer Schritt in Richtung Krypto-Einführung.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button