FinanzenKrypto News

Die führende spanische Privatbank A&G legt Krypto-Investmentfondsangebot auf: Zeichen für steigende Akzeptanz?

Ny krypto-investeringsfond introduceret af spansk bank

Den førende spanske privatbank A&G har lanceret et krypto-investeringsfondsprodukt, hvilket signalerer en øget accept af kryptovalutaer i landet. Ifølge Europa Press er fondsbroschuren blevet registreret hos den regulerende myndighed National Securities Market Commission (CNMV), og A&G vil snart lancere produktet på markedet.

Dette vil være den første fond af sin art i Spanien. A&G har udtalt, at der er en stor interesse fra investorerne i krypto-investeringer. Banken mener, at kryptoinvesteringer kan kanaliseres gennem mere sikre og bedre regulerede investeringsprodukter takket være mere effektiv risikostyring og kontrol.

A&G påpeger, at investering i fonde, der styres af professionelle, som er underlagt tilsyn, er et sikkert valg for kryptoentusiastiske investorer. Den anden bank, CACEIS, vil fungere som depotbank for fonden, og PwC (PricewaterhouseCoopers) vil varetage revisionen.

CACEIS Bank er den fælles kapitalforvaltningsgren for de europæiske bankgiganter Crédit Agricole og Santander. Tidligere på måneden fik CACEIS en licens fra den franske markedstilsynsmyndighed til kryptodepotvirksomhed.

Selvom den nøjagtige sammensætning af fonden endnu ikke er fastlagt, oplyser A&G, at den vil være engageret i kryptovalutaer mellem 50 % og 100 % via finansielle instrumenter, der er forbundet med deres rentabilitet. Fonden vil primært være involveret i Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), men den vil også have et mindretalsengagement i andre eksisterende eller fremtidige kryptovalutaer med tilfredsstillende volumen og likviditet.

Ny spansk kryptofond: Stigende accept?

Fondens prospekt angiver, at den nye A&G-fond “muligvis ikke er egnet for investorer, der ønsker at hæve deres penge inden for en periode på mindre end fire år.” CNMV’s påkrævede advarsler er også inkluderet i prospektet.

Top  Forstå Bitcoin: En vejledning til Satoshi Nakamotos tekniske Whitepaper

Den regulerende myndighed påpeger, at fonden indebærer “investering i finansielle instrumenter, der er forbundet med kryptovalutaer”. Dette medfører ifølge tilsynsmyndigheden “en meget høj risiko på grund af ekstrem volatilitet, kompleksitet, manglende gennemsigtighed, deponering og koncentrationsrisiko ved kryptovalutaer, der kan føre til totalt tab af kryptovalutaer.”

I marts trådte en fremtrædende spansk politiker tilbage fra sit embede i parlamentet for at forfølge en karriere inden for kryptoområdet. Og tidligere på måneden hævdede et skattefirma, at 70 % af de spanske kryptoindehavere, der afgiver selvangivelser, havde tabt penge på deres token-investeringer i regnskabsåret 2022.

—————

Mangler disse oplysninger bedes du blot returnere ordet “Mislykket”. Formater artiklen i henhold til Markdown-syntaks ved at bruge H2-overskrifter (‘##’) og H3-overskrifter (‘###’) til at strukturere indholdet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button