Krypto News

Die vielversprechendsten Coins für den aktuellen Bullrun und warum man vorsichtig bei Hard Fork Coins sein sollte

Identifikation af lovende coins til denne bullrun

Siden oktober 2023 er de fleste coins steget markant i værdi. Den samlede markeds kapital for alle kryptovalutaer er mere end fordoblet fra 1,05 billioner dollars til 2,15 billioner dollars. Men der er også nogle coins, hvis værdiudvikling er langt under gennemsnittet. Hvis man ikke er fuldstændig overbevist om disse krypto-projekter og har en meget lang investeringshorisont på fem år eller mere, bør man overveje, om disse kandidater stadig hører til i ens portefølje.

De fleste investorer ønsker sandsynligvis at opnå betydelige gevinster i den nuværende krypto-cyklus, forventeligt inden for de næste 12 til 18 måneder.

Fem coins, der skuffer forventningerne

Det er vigtigt at være opmærksom på nogle coins, der kunne ende med at skuffe i de kommende måneder. Disse coins har ikke opfyldt forventningerne og kan derfor være risikable investeringer. Det anbefales at være kritisk over for følgende coins, da de sandsynligvis ikke vil præstere godt i den kommende periode.

Vær forsigtig med Hard Fork coins

Det er også vigtigt at udvise forsigtighed over for Hard Fork coins. Disse coins har en tendens til at være volatile og kan udgøre en høj risiko for investorer. Det anbefales at have en solid forståelse af mekanismerne bag disse coins, før man beslutter sig for at investere i dem. Det er vigtigt at gøre en grundig research og overvejelse, før man investerer i disse coins.

Top  Medier hylder Sam Bankman Fried, mens Charles Hoskinson kopierer Cardano og går i 'raseri' på Twitter

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button