BitcoinKrypto News

Dine første skridt ind i verden af Bitcoin og Blockchain: Gratis interaktivt webinar med Rino Borini

Webinar om Bitcoin og Blockchain: En guide til begyndere

Hvad handler det om?

Bitcoin, kryptowährungen, blockchain – begreber, der måske virker uoverskuelige. Men fortvivl ikke! CVJ.CH står klar til at guide dig gennem de grundlæggende trin. I deres første interaktive webinar vil de hjælpe dig med at oprette en Bitcoin-pung (“wallet”) for at kunne interagere med blockchain.

Hvorfor Bitcoin og Blockchain?

Interessen for blockchain og Bitcoin vokser støt i Schweiz og Europa. Siden 2021 har der været mulighed for kurser med fokus på blockchain-teknologi i Schweiz, og Kanton Zug støtter forskning på området med 40 millioner schweizerfranc. Nogle universiteter tilbyder allerede specialiseringer i emnet, herunder Hochschule für Wirtschaft Zürich (HWZ), hvor en ny masteruddannelse i Bitcoin ledes af Rino Borini, medstifter af CVJ.CH. Han vil guide deltagerne gennem grundlæggende forståelse af kryptoworld og hjælpe dem med at få en første interaktion med blockchain i webinaret.

Hvad kan du forvente af webinaret?

I dette første webinar vil erfarne brugere af blockchain-teknologi give indsigt og praktiske tips til at komme i gang i kryptoverdenen. Webinaret tilbyder en interaktiv workshop, hvor du kan samle erfaringer med emnet Bitcoin. Medstifteren og gæstetaleren Rino Borini er en erfaren Bitcoin-ekspert, der har arbejdet med kryptowährungen i årevis og opbygget kurser med schweiziske institutioner. Følg linket til gratis tilmelding og dyk ned i blockchain-verdenen.

Webinarets emner:

  • Relevansen af blockchain-teknologi og dens indflydelse på digitale betalinger
  • Opsætning af en Bitcoin-pung
  • Betydningen af seedphrases
  • Forskellen mellem hot- og cold-wallets
  • Gennemførelse af live-transaktioner
  • Vigtige sikkerhedsaspekter i kryptoverdenen
Top  BlackRock på vej mod godkendelse af Bitcoin Spot ETF trods SEC bekymringer

Om Rino Borini

Rino Borini, medstifter af CVJ.CH, er en anerkendt ekspert inden for digital finans og krypto-banking. Han fokuserer på den digitale transformations indflydelse på finanssektoren samt “Next Generation Finance” og er arrangør af den digitale finansplatform “Finance 2.0”. Han medstiftede Certified Crypto Finance Expert (CCFE), en førende uddannelse inden for krypto-banking i Schweiz. Udover at være studieleder og underviser på Hochschule für Wirtschaft Zürich (HWZ) leder han CAS-kurser med fokus på fremtidens bankvirksomhed og digital transformation.

Rino er også medstifter af det første schweiziske Bitcoin-sted “House of Satoshi” og Zeus ATM, en Bitcoin-tjenesteudbyder for privatpersoner. Takket være hans engagement betragtes Borini som en af de mest anerkendte schweiziske eksperter inden for kryptowährungen. Han blev kåret som Digital Shaper af erhvervsmagasinet BILANZ og Digital Switzerland i 2020 og 2023 – en af de 100 vigtigste personer, der driver digitaliseringen frem i landet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button