Krypto News

Diskussionen om investeringer i KI-teknologi dominerer forud for næste uges chipherstelleres indtjening

Diskussionen om investeringer i KI-teknologi dominerer forud for Nvidias profitudmelding

Når Nvidia præsenterer deres seneste kvartalsregnskab i den kommende uge, er der stor fokus på diskussionen om investeringer i kunstig intelligens (KI)-teknologi. Wall Street forsvarer sig imod frygten for en potentiel boble inden for KI.

Susquehanna-analytiker: Nvidia har en af de største muligheder

Susquehanna-analytikeren Chris Rolland mener, at Nvidia har “en af de største muligheder, der findes”, og at aktien handles til en “passende multiplikator”. Han forventer, at selskabets kommende regnskab vil være stærkt, men erkender samtidig, at der kan opstå “kortsigtede støj” eller bekymringer vedrørende selskabets kommentarer.

Rolland skrev i en forskningsnote, “Vi forventer stadig bedre resultater/fremtidsudsigter, da kontrollerne inden for KI-området forbliver stærke, selvom vi ser kortsigtede risici i forbindelse med en mulig forsinkelse af GB200. Inden for Data Center (nu mere end 85 procent af den samlede omsætning) forventes efterspørgslen efter KI at fortsætte med at stige på baggrund af ekspanderende hyperscale-investitionsplaner og udtalelser fra aktører som Tesla, der peger på vedvarende store GPU-køb.” Rolland fastholder sit købsanbefaling og et kursmål på 160 dollar for Nvidia-aktien.

Afsluttende bemærkninger

Den kommende regnskabsmeddelelse fra Nvidia vil formentlig kaste lys over selskabets præstationer og fremtidsudsigter, især med fokus på KI-teknologi. Wall Street vil nøje overvåge udviklingen for at vurdere, om Nvidia fortsat repræsenterer en solid investeringsmulighed på trods af eventuelle bekymringer eller spekulationer om en mulig KI-boble.

Top  Sådan håndteres skatteforskelle vedrørende mining, NFT'er og tab på kryptovaluta i DACH-området.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button