AltcoinsKrypto News

DogeCoin stiger: Er en integration med X-appen det næste skridt?

Dogecoin pumper og en prisprognose

Dogecoin (DOGE) er i gang med at pumpe. Denne meme-cryptocurrency har oplevet en stigning på 10% tirsdag, hvilket bringer de ugentlige gevinster op på næsten 15%.

Denne stigning skyldes Elon Musks rebranding af Twitter til X, som angiveligt skulle være en “alt-i-en” app, der ligner Kinas WeChat og også tilbyder avancerede og bekvemme finansielle tjenester.

Spekulationerne om en integrering af Dogecoin opstår på baggrund af, at Elon Musk længe har været en stor tilhænger og fortaler for Dogecoin. Han omtaler ofte tokenen på Twitter, er en selvbestaltet investor og ejer endda en Shiba Inu-hund, som meme-tokenen er baseret på.

DOGE/USD handles lige nu på større cryptocurrency-børser lidt over $0,08, mere end 50% over juni’s lavpunkter.

Med de seneste tekniske udviklinger bliver prisprognoserne markant mere positive.

Prisprognose – Hvad kommer der til at ske med Dogecoin (DOGE)?

Dogecoins 10% stigning tirsdag har ført til, at kryptovalutaen er brudt gennem to vigtige modstandsniveauer:

  1. En nedadgående tendens fra 2021’s rekordhøjder.
  2. Den 200-dages glidende gennemsnit.

Selvom et gennembrud over det 200-dages glidende gennemsnit altid er et godt tegn på en positiv ændring i den kortsigtede prisudvikling, er det vigtigste gennembrud dog bevægelsen over trendlinjen fra 2021’s rekordhøjder.

Dette sender et signal om, at Dogecoins mere end 2-årige bjørnemarked muligvis endelig er ved at være forbi.

Det mest åbenlyse bullish mål er nu en retest af højdepunkterne fra 2023 på omkring $0,10, hvilket potentielt kan lede til hurtige gevinster på omkring 20% for investorer, der køber nu.

Top  VeChain bekræfter sit 67. patent og revolutionerer kulstofhandel med blockchain-teknologi: Kan VET-prisen stige?

Men hvorfor stoppe ved 20%?

Hvis Dogecoin kommer til at spille en vigtig rolle i et fremtidigt X-betalingsystem, er en retest af sidste års højdepunkter på omkring $0,16 en reel mulighed. Dette ville betyde gevinster på næsten 100% fra de nuværende niveauer.

Alternativ mønt at overveje – BTC20 (BTC20)

En ny token ved navn BTC20 har skabt stor opmærksomhed. Den præsenteres som “BitcoinEthereum” og som en mulighed for medlemmer af kryptocurrency-samfundet for at købe bitcoin til dets pris fra 2011 – kun $1.

Tokenomics er designet til at efterligne bitcoin med en forsyning på 21 millioner BTC20-tokens, der udstedes til BTC20-stakers efter præcis den samme udstedelsesplan som bitcoin.

Nogle hævder, at BTC20 er endnu bedre end bitcoin på grund af dets brug af en energieffektiv, lavenergi-forbrugende Proof-of-Stake Ethereum-blockchain i stedet for en energislugende Proof-of-Work-kæde som bitcoin.

Ifølge projektets hvidbog har BTC20 som minimum ambitionen om at rejse $3 millioner gennem salget af BTC20-tokens til $1 hver. Dette tal kunne stige til $6 millioner.

Da projektet allerede har rejst næsten $2 millioner på bare få dage, skal handlende bevæge sig hurtigt for at sikre deres plads.

Disclaimer

Cryptocurrency er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button