EthereumKrypto News

Dominik Schiener fremhæver betydningen af IOTA EVM i AMA-session – og hvordan det har påvirket markedet

Dominik Schiener spricht über IOTA EVM

Den strategiske beslutning om at rette fokus mod Ethereum har skabt optimisme blandt handlende på IOTA, efter en oplysende AMA-session med medstifter Dominik Schiener førte til en bemærkelsesværdig stigning på 10 %. Schieners detaljerede drøftelse af den kommende lancering af IOTA Ethereum Virtual Machine (EVM) og hans anbefaling til tokenindehavere om at satse på IOTA EVM inden andet kvartal har markant øget investorerens interesse og markeret et vendepunkt for den digitale aktiv.

Alpha-Version & teknologisk fremskridt

Den nylige lancering af alpha-versionen af IOTA-ore bekræfter projektets teknologiske fremskridt, der sigter mod at forbedre netværkets brugervenlighed og styrke sikkerhedsforanstaltningerne. Hans Moog, en af de ledende udviklere i IOTA Foundation, understregede vigtigheden af denne udgivelse. Han påpegede, at selvom alpha-versionen ikke indeholder nye funktioner, er den et klart tegn på projektets kontinuerlige fremskridt.

Til trods for udfordringer og en tidligere nedadgående tendens på markedet har IOTA vist bemærkelsesværdig modstandsdygtighed. Token, der faldt til et månedslav på 0,19 USD, kom stærkt tilbage og steg til 0,24 USD. Denne stigning blev understreget af en topstigning på 12 %, hvilket tydeliggør tokenets vækst- og genopretningspotentiale.

Selvom tekniske analyser som EMA, ADX og RSI peger på en fortsat nedadgående tendens, tyder den seneste prisstigning på en potentiel vending. Analytiske prognoser fra platforme som TradingView peger på en potentiel stigning til 0,263 USD, selvom risikoen for et fald til 0,23 USD stadig er til stede, hvilket understreger den spekulative og volatile karakter af kryptomarkedet.

Top  Kryptomarkt erlebt robuste Gewinne: Was sind die Gründe?

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button