DogecoinEthereumKrypto News

Donald Trump erhält über 30 Millionen Dollar in Meme Coins: Wie profitiert er davon und was bedeutet das für den Markt?

Donald Trump modtager Meme Coins til sin Wallet

Es er ingen hemmelighed, at udviklere af nye Meme Coins sender deres token til wallet’en kendte personligheder. Både Vitalik Buterin, grundlæggeren af Ethereum, og ekspræsident Donald Trump har været modtagere af tusindvis af coins. Selvom de klart har udtrykt, at de ikke ønsker at promovere disse projekter, er det ikke stoppet udviklerne fra at fortsætte med at sende tokens til deres wallets.

Over 30 millioner dollars i gave

Arkham på X har rapporteret, at værdien af de Meme Coins, som Donald Trump modtager fra udviklere, nu overstiger 30 millioner dollars. Dette beløb bringer en betydelig vækst fra de 14 millioner dollars, de var værd for nylig. Meme Coin-markedet blomstrer stadig, og det er ikke ualmindeligt at se tokens nå værdier på hundredvis af millioner dollars, især tokens, der er baseret på Donald Trump.

Enorme stigninger i værdi

Mens nye coins sandsynligvis bidrager til den stigende værdi, afspejler også den kursudvikling, at Donald Trumps tokens nu har en samlet værdi på over 30 millioner dollars. TREMP på Solana har en værdi på mere end 100 millioner dollars, og tokens som MAGA og TRUMP på Ethereum har også opnået ekstremt høje vurderinger.

PlayDoge: Den næste Meme Coin, der eksploderer?

Meme Coins med vurderinger på 100 til 500 millioner dollars er ikke længere sjældne. PlayDoge ($PLAY) har potentiale til at nå en så høj markedsværdi, og interesserede investorer kan endnu deltage i token-salget, hvor værdien allerede har nået over 2,5 millioner dollars på en uge. Der arbejdes på et Play 2 Earn spil, hvor spillere kan optjene tokens ved at tage sig af en Dogecoin-hund i en Tamagotchi-lignende form. Denne innovative tilgang kan give PlayDoge en solid start, når den bliver noteret på kryptobørser, og potentielt levere høj afkast til tidlige investorer.

Top  Risikovilligheden falder på kryptomarkedet på grund af eskalerende spændinger mellem Israel og Palæstina

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button