BitcoinKrypto News

Donald Trump skal tale på Bitcoin 2024: Hvad betyder det for den amerikanske kryptoindustri?

Donald Trump vil tale på Bitcoin 2024 Konferencen

Den tidligere amerikanske præsident og nuværende republikanske præsidentkandidat, Donald Trump, vil tale på Bitcoin 2024 i Nashville, Tennessee den 27. juli. Dette blev meddelt af konferencens arrangører tidligere på ugen.

Hvorfor det er vigtigt

Donald Trump, der forventes at stille op mod den demokratiske præsident Joe Biden i november, har tidligere vist sin støtte til kryptokurrencer. Han kritiserede demokraternes forsøg på at regulere sektoren og præsenterede sig selv som en fortaler for kryptokurrencer under en fundraising-begivenhed i San Francisco i juni.

Kryptoindustrien forsøger at øge sin indflydelse på amerikanske politikere, især efter de problemer, der opstod i 2022 med konkurserne af store kryptofirmaer, der skræmte investorer og afslørede svindel og misbrug.

Centrale citater

Arrangørerne af konferencen beskriver Trump som en talsmand for den amerikanske Bitcoin-industri og for øget finansiel frihed og vækst på den globale scene. Trump har også udtalt, at han ønsker at se mere Bitcoin-minedrift udført af amerikanske virksomheder.

Kontekst

Under en teknologi-begivenhed i juni i San Francisco lykkedes det Trump at indsamle 12 millioner dollars med støtte fra ledende figurer som Coinbase-børsens ledere og investeringsbrødrene Tyler og Cameron Winklevoss.

Det nuværende demokratiske Biden-administration har til hensigt at samarbejde med Kongressen om at udvikle en reguleringsramme for kryptokurver. Trump har dog offentligt udtrykt ønske om, at al den resterende Bitcoin skal produceres i USA.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin-Inhaber akkumulieren weiterhin BTC, trotz der jüngsten Volatilität des Preises, wie neue Daten zeigen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button