BitcoinDeFiKrypto News

Donald Trump vil revolutionere finansverden med ny kryptoplatform: Kritikere advarer om interessekonflikter.

Donald Trump og hans familie indtræder på Kryptomarkedet

Donald Trump har valgt at omfavne kryptoverdenen, idet han positionerer sig selv som en “Pro-Bitcoin” præsident. Han tager endda imod donationer i form af kryptokurrency og planlægger at etablere en krypto-kommission i tilfælde af genvalg. Trumps interesse for Bitcoin er så stor, at nogle endda vurderer hans valgchancer ud fra Bitcoin-prisudviklingen.

I løbet af sin tid som præsident havde Trump tidligere udtalt sig negativt om kryptokurver, men efter angiveligt at være blevet overbevist af sine sønner, har han nu besluttet sig for at træde ind på markedet sammen med sin familie. Deres nye forretningsmodel, “World Liberty Financial”, sigter ifølge sønnen til at udløse en finansiel revolution, hvor Trump og hans sønner Eric, Barron og Donald Jr. spiller ledende roller. Dog har kritikere rejst bekymringer om mulige interessekonflikter.

Trump og sønnerne ved roret for nyt kryptoselskab

Det er endnu ikke fuldt ud klart, hvordan Trumps kryptoplatform vil udløse den påståede “finansielle revolution”. Under en konference på Trumps residens i Mar-a-Lago beskrev familien den overordnede idé, der indebærer muligheden for at købe digitale tokens med stemmerettigheder på platformen. Desuden vil platformen tilbyde decentraliserede finansielle tjenester baseret på blockchain-teknologi. Barron Trump, den 18-årige søn, forventes at blive chef for DeFi-initiativet.

Ifølge interne dokumenter på CoinDesk handler det også om, at Eric og Donald Jr. vil fungere som “Web3 Ambassadors”, mens Donald Trump selv vil være “Chief Crypto Advocate”.

Top  Hvordan kan fremtidens kvantecomputere true sikkerheden af kryptokurver som Bitcoin?

Stor bekymring for kryptosikkerheden

Skeptikere advarer om, at Trumps kryptoplatform kan være et let bytte for svindlere. Der har allerede været tilfælde, hvor hackere har oprettet falske websteder forbundet med platformen. Derudover peger kritikere på potentielle interessekonflikter, især hvis Trump skulle blive genvalgt. Flere eksperter og personer i branchen mener, at det er et problem, at Trump og hans familie er involveret i kryptobusiness, samtidig med at han lover en krypto-venlig politik.

Etikvogtere advarer om interessekonflikter

Ethik-vogterne bemærker, at Trump allerede i sin første embedsperiode benyttede sin position til at fremme familiens forretninger. I betragtning af mere end 3700 interessekonflikter under hans magtperiode, er der stor bekymring for, at Trump kan udnytte sin politiske position til at gavne sine personlige interesser.

Der er altså stor debat om Trumps kryptointeresser og den potentielle indflydelse det kan have på kryptomarkedet og politikken, hvis han igen skulle blive præsident.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button