Krypto News

Dr. Hamed Esnaashari: Erfolgreicher Trader, Chirurg und Unternehmer

Herr Dr. Hamed Esnaashari: En erfaren Trader og Chirurg

Herr Dr. Hamed Esnaashari er en erfaren trader, der har udviklet sit eget handelssystem baseret på chartmønstre og teknisk analyse. Han er grundlægger og administrerende direktør for Formationstrader GbR, hvor han tilbyder investerings- og handelscoaching til både private og institutionelle investorer.

Trading og Investering med Herr Esnaashari

Herr Esnaashari’s handelssystem er baseret på hans ekspertise inden for teknisk analyse, trading-anatomi og børspsykologi. Han deler dagligt sin viden om finansmarkederne på sin populære YouTube-kanal og hjemmeside, og hans tilgang til trading har vist sig at være meget populær blandt hans følgere.

En Mangeårig Erfaring som Chirurg

Udover sin succes som trader er Herr Esnaashari også en erfaren læge med en ph.d. inden for kirurgi. Han har modtaget flere priser for sit videnskabelige arbejde og er forfatter til adskillige bøger. Derudover er han også grundlægger og administrerende direktør for LTB Limited, et firma baseret i Hong Kong, der producerer en innovativ træningsboks og curriculum til studerende og kirurger i videreuddannelse.

En Multifacetteret Ekspert

Med sin baggrund inden for både trading og medicin har Herr Dr. Hamed Esnaashari opnået stor anerkendelse inden for begge felter. Hans dedikation til at dele sin viden gennem coaching, videoer og bøger har gjort ham til en respekteret ekspert inden for både finansmarkeder og medicinsk praksis.

Top  Kryptomarkedet: Fra hype til afmatning - Hvordan adskiller værdifulde projekter sig fra ren spekulation?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button