Krypto News

Dr. Hamed Esnaashari: Fra Trader til Chirurg – En Multitalentets rejse

Dr. Hamed Esnaashari: Trader og Læge

Dr. Hamed Esnaashari er en kendt trader, der har udviklet sit eget handelssystem baseret på teknisk analyse og chartmønstre. Han er grundlægger og direktør for “Formationstrader GbR”, hvor han tilbyder investerings- og handelscoaching til både private og institutionelle investorer. Hans ekspertise inden for teknisk analyse, handelsanatomi og børspsykologi gør ham til en populær figur på hans YouTube-kanal og hjemmeside, hvor han dagligt diskuterer finansmarkederne.

En Multifacetteret Karriere

Udover at være trader er Dr. Hamed Esnaashari også en erfaren læge med en ph.d. i kirurgi. Han har modtaget flere priser for sit videnskabelige arbejde og er forfatter til adskillige bøger. Udover hans handelsvirksomhed er han også grundlægger og direktør for “LTB Limited” med base i Hong Kong. Virksomheden producerer en innovativ træningsboks og undervisningsmateriale til medicinstuderende og kirurger i videreuddannelse.

Dr. Hamed Esnaashari har formået at forene sine to passioner inden for trading og medicin og skabe en imponerende karriere, der tjener ham anerkendelse både som trader og læge. Han fortsætter med at inspirere og uddanne andre inden for begge felter og er et fremtrædende navn inden for både finansverden og medicinsk verden.

Top  Wharton Students Partner with Patientory Inc. in Groundbreaking Healthcare Blockchain Investment Agreement

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button