BitcoinEthereumKrypto News

DWS og Galaxy Digital lancerer nye Krypto-ETCs baseret på Bitcoin og Ethereum

DWS bringer Krypto-ETCs på markedet i samarbejde med Galaxy Digital Holdings

Introduktion

Die DWS, Tysklands største kapitalforvalter, har lanceret deres første krypto-ETCs i april måned. Dette initiativ er blevet til i samarbejde med deres strategiske partner, Galaxy Digital Holdings.

Produktlancering

De to nye produkter, Xtrackers Galaxy Physical Bitcoin ETC og Xtrackers Galaxy Physical Ethereum ETC, giver investorer mulighed for at følge værdien af Bitcoin og Ethereum direkte. Disse ETCs er fysisk understøttet af de digitale aktiver, de repræsenterer.

Udtalelse fra DWS

Manfred Bauer, Global Head of Product Division hos DWS, udtaler: „Med en samlet markedsværdi på mere end $1,7 billioner er Bitcoin og Ethereum blevet så betydningsfulde for investorer og kapitalforvaltere, at de ikke længere kan ignoreres.“

Dermed har DWS taget skridtet ind i kryptoverdenen med lanceringen af disse innovative produkter, der giver investorer mulighed for at deltage i udviklingen af de to førende kryptovalutaer direkte.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Tekniske problemer på kryptobørsen Coinbase bremser Bitcoin-rallyet - hvad betyder det for investorerne?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button