BitcoinKrypto News

Edward Snowden advarer: Blockchain-Überwachung kann Bitcoin-Manipulation ermöglichen

Anonymitet og privatlivsmisforståelser i Bitcoin

I dag er det velkendt, at Bitcoin-transaktioner ikke er helt private. Selvom de blot består af tilfældige data indlejret i wallet-adresser, der består af alfa-numeriske tegn, afslører de ikke meget om de personer, der er tilknyttet dem. Men når observatører forbinder disse seemingly tilfældige datakæder med en person eller institution, brydes anonymiteten. Dermed er de udsat for nysgerrige øjne, uanset formålet med de interesserede parter. Dette er præcist hvordan blockchain-overvågningsplatforme kigger efter wallet-transaktioner for at kunne opdage kommende kortsigtede markeds tendenser.

Denne funktion har sine fordele og ulemper. Det tillader os at overvåge, hvem eller hvad der skaber massiv købs- eller salgspress på markedet, som det var tilfældet med de seneste begivenheder involverende den sachsiske regering. Sporbarheden hjælper også cybersporere med at fange hackere for at inddrive stjålne aktiver eller stille dem for retten. På den anden side åbner det op for muligheden for uden begrænsning at overvåge enkeltpersoner.

Edward Snowden identificerer potentialer for manipulation af systemet

Snowden indledte sin tale på Bitcoin-konferencen med en advarsel om, at ikke alle politikere, der roses Bitcoin, er en del af “stammen”. Uden at nævne navne forklarede han, at de fleste af dem kun har deres egne interesser for øje, og at folk derfor altid bør være på vagt.

Han gjorde opmærksom på, at teknologier bliver systematiseret til fordel for nogle få personer eller institutioner. Men desværre tilpasser vi stadig os til dette system. Enten spiller vi efter deres regler, eller også spiller vi slet ikke.

Top  CryptoPawCoin rangerer som nr. 97 i markedsstørrelse med en kapitalisering på 354,688,428 dollars - Få de seneste CPRC/EUR og CPRC/USD vekselkurser og se live grafer, kursudvikling, kursberegner, nyheder og historik.

Snowden afslørede, at blockchain ikke er privat. Alle transaktioner er permanente, og metadata er frit tilgængelige for alle på grund af den åbne kildekode-natur. Ved hjælp af disse metadata kan man forbinde punkterne til en anden persons transaktionshistorik, tilhørsforhold og handelsmønstre. Kunstig intelligens gør denne proces lettere, idet udviklere kan træne KI-modeller til at overvåge Bitcoin-transaktioner.

Selvom fjerde forfatningstillæg beskytter mod urimelige ransagninger og beslaglæggelser fra regeringens side, mindede Snowden om, at dette ikke gælder for virksomheder. Derfor kan regeringen omgå begrænsningerne i den amerikanske forfatning ved at indsamle oplysninger fra private virksomheder.

Til sidst opfordrede Snowden sine tilhørere til at deltage mere aktivt i løsningen af det defekte system, da tiden ser ud til at løbe ud. Ignorere emnet kunne forværre problemerne, end de er nu.

“Vi, som kollektiv offentlighed, burde have magten,” sluttede Snowden. “Vi skal samarbejde for at sikre, at dette land ikke bliver landet for de frie og hjemstedet for slaverne.”

Konklusionsvis gentog Snowden, at folk skulle stemme, men samarbejde for at føre alle mod et fælles mål.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button