BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ehemaliger Goldman Sachs-Führungskraft: Ethereum kann Bitcoin in den kommenden Wochen und Monaten übertreffen.

Raoul Pal: Ethereum kan overgå Bitcoin i de kommende uger og måneder

Raoul Pal, en tidligere leder hos Goldman Sachs, deler sin tro på, at Ethereum (ETH) har potentiale til at overgå Bitcoin (BTC) på kort sigt. Han anbefaler en omfordeling af investorernes kapital i kryptomarkedet med henblik på højere afkast.

Ethereum vs. Bitcoin

Pal sammenligner Ethereums potentiale med tendensen inden for obligationsmarkedet, hvor lavere rangerede junk bonds ofte klarer sig bedre end højere rangerede statsobligationer under kapitalomfordelinger. Han forventer, at Ethereum “massivt vil overgå” Bitcoin.

Han spekulerer desuden i, at en mulig godkendelse af en børsnoteret Bitcoin-spotfond (ETF) kan have positive konsekvenser for Ethereum. Han forventer, at investorer, der realiserer gevinster i BTC, vil reinvestere i ETH og dermed stimulere ETH-økosystemet.

Bitcoin’s Potentielle Prisudvikling

I forhold til Bitcoin sammenligner Pal den potentielle prisudvikling med bullmarkedet i 2015 og forventer en markant opadgående bevægelse uden større korrektioner, der adskiller sig fra mønstrene i perioden 2019-2021.

Han afviser forventningen om en 50 procent nedtur, som tidligere korrektioner har vist, og forudsiger i stedet korrektioner, der bevæger sig mere sidelæns i området 20-30 procent. Pal mener, at opadgående trenden potentielt kan fortsætte frem til slutningen af 2025, hvis det nuværende markedscyklus ligner den foregående.

Artiklen er baseret på Raoul Pals udtalelser og spekulationer om kryptomarkedet, Ethereum og Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Top  Udsættelse af godkendelse for spot Bitcoin ETFs forventes af SEC inden fristen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button