BitcoinKrypto News

Ein Bitcoin-Nutzer schickt 26,9 BTC im Wert von 1,17 Millionen Dollar an die Genesis Wallet: Ist Satoshi Nakamoto wieder aktiv?

En ikke-identificeret Bitcoin (BTC)-bruger har sendt 26,9 BTC, svarende til 1,17 millioner dollar, til Genesis Wallet, den allerførste wallet oprettet af Satoshi Nakamoto i Bitcoin-netværket.

Transaktionen fandt sted den 5. januar kl. 1:52 Eastern Time og tiltrak opmærksomhed på grund af dens usædvanlige karakter.

Den bemærkelsesværdige ting ved denne transaktion er, at det drejede sig om overførsel af midler fra en tom wallet til Genesis Wallet.

Den tilknyttede transaktionsgebyr var $100, hvilket er markant højere end den gennemsnitlige transaktionsgebyr.

Den indledende finansiering af wallet’en kan spores tilbage til tre wallets, hvor størstedelen af midlerne kommer fra en wallet, der er forbundet med Binance på blockchain-analyseplatformen Arkham Intelligence.

Conor Grogan, direktør hos Coinbase, spekulerede på X (tidligere Twitter), at transaktionen kunne betyde, at Nakamoto var vågnet op og havde indsat BTC fra Binance, eller at nogen bevidst havde brændt over 1 million dollar.

Grogan spekulerede endda i, at den anonyme overførsel kunne være en del af en mærkelig marketingplan for en børsnoteret Bitcoin-Spotfonds.

Siden Nakamotos forsvinden i december 2010 har der ikke været bevægelser af midler fra de wallets, der er forbundet med Nakamoto, herunder Genesis Wallet.

Det er dog stadig muligt, at Nakamoto bevarer de private nøgler til disse wallets og har kontrol over midlerne.

I starten indeholdt Genesis Wallet de 50 Bitcoin, der blev mined, mens Nakamoto stadig var aktiv.

På Bitcoins 14-årsdag fejrede brugere over hele verden ved at sende BTC til adressen, der indeholdt belønningerne for minedrift af Genesis-blocket.

Disse gaver fik saldoen på wallet’en til at stige til 72 Bitcoin ved udgangen af 2023.

Top  Bitcoin-Erholung auf dem Spiel: Historische Daten lassen Sorge über mögliche Abwärtsfahrt aufkommen

Nakamoto er højst sandsynligt en gruppe

En nylig undersøgelse har vist, at Nakamoto faktisk kunne være en kollektiv enhed. Et bevis herpå er brugen af “vi” og “jeg” i Bitcoin-Whitepaper, hvilket antyder, at der er tale om et team, der opererer under et enkelt pseudonym.

Yderligere beviser kommer fra sproglig analyse af Nakamotos skrifter. Whitepaperet er præget af fejlfri engelsk med præcis sprogbrug og nøjagtig brug af fagudtryk. Da Nakamotos skrivestil imidlertid synes at være anderledes i fora og i e-mail-korrespondance, tyder dette på, at flere personer var involveret. Også tidspunkterne for Nakamotos beskeder tyder på involvering af flere personer.

Der er teorier om Nakamotos opholdssted. Nogle mistænker, at Bitcoin-mesterhjernen boede i Storbritannien, mens andre mener, at han boede i Californien. En rapport med titlen “The Time Zones of Satoshi Nakamoto” analyserede Nakamotos timevis aktiviteter og konkluderede, at Nakamoto sandsynligvis bor i EST-tidszonen.

Hvis Nakamoto faktisk er en gruppe, ville det forklare muligheden for, at flere tidszoner er involveret. Nakamotos omfattende viden er endnu et tegn på, at der kunne være tale om en gruppe. Skaberen beviser, at han behersker datalogi, matematik, fejlfrit engelsk og spilteori og med succes har holdt sin identitet skjult i over et årti.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button