BitcoinChainlinkEthereumKrypto News

Ein Krypto-Experte enthüllt: Welche von den wenig bekannten Coins setzt er auf?

Et insiderkig på en mindre kendt kryptovaluta ved siden af Bitcoin, Ethereum og Solana

Adrian Fritz, leder af forskning hos kryptovirksomheden 21Shares i Schweiz, afslører, at hans største private investeringer er Bitcoin og Ethereum. Udover disse store kryptovalutaer har han også investeret i mindre kryptovalutaer som Solana, Chainlink, Stacks og nogle andre mindre coins.

Hvad er Stacks?

Stacks er en såkaldt skaleringsløsning, der bygger på Bitcoin. Hovedegenskaben ved Bitcoin er dens enkelthed, men Ethereum introducerede konceptet med smart contracts, hvilket ikke var almindeligt på Bitcoin-blockchainen. Med Stacks, der er en såkaldt Layer2-løsning, kan man nu også lave de samme ting på Bitcoin-blockchainen, såsom decentraliserede applikationer og handelsplatforme.

Er Stacks en god investering?

På nuværende tidspunkt ligger Stacks ifølge branchetjenesten coinmarketcap.com på en markedsværdi på 4,13 milliarder euro, hvilket placerer den som nummer 23 i verden inden for kryptovalutaer efter markedsværdi. I løbet af det sidste år er kursen steget med ca. 600 procent. Stacks anses generelt for at være lidt mere risikabel end Ethereum og Bitcoin, men det er bestemt ikke en ukendt og uforudsigelig valuta. Investorer skal dog forvente en høj volatilitet og mulige tab.

Adrian Fritz udtaler: “Sammenlignet med mine Bitcoin- og Ethereum-positioner er mine altcoin-positioner ret små. Men det er vigtigt at understrege, at der altid er en form for kapitalrotation, især inden for kryptoindustrien. Det betyder, at kapitalen normalt først strømmer ind i Bitcoin, derefter over til Ethereum og til sidst til de mange mindre kryptoassets.”

Top  Dommer planlægger at afholde juryretssag i SEC's sag mod Ripple Labs i 2024

Konklusion

Stacks er en kryptovaluta, der bygger på Bitcoin og tilbyder muligheden for smart contracts og decentraliserede applikationer på Bitcoin-blockchainen. Som investering anses den generelt for at være mere risikabel end Ethereum og Bitcoin, men den har vist sig at være en interessant mulighed med betydelig vækstpotentiale.

Disse oplysninger er dog ikke investeringsråd, og enhver investering bør altid foretages med omhu og efter omfattende research.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button