BitcoinEthereumKrypto News

Eksklusiv presale: Køb Bitcoin Dogs nu og få adgang til NFTs og Gaming

Bitcoin Dogs: ICO på Bitcoin-Blockchain tiltrækker investorer

I en tid, hvor ICO’er (Initial Coin Offerings) er populære, har Bitcoin Dogs formået at skabe stor opmærksomhed ved at lancere det første ICO på Bitcoin-Blockchain. Projektet har allerede indsamlet imponerende 4,8 millioner amerikanske dollars i løbet af de første to uger af deres presale-fase. Men tiden er knap for investorer, da presale-fasen kun varer i 30 dage.

Køb af 0DOG tilbyder eksklusiv NFT- og gaming-adgang

Bitcoin Dogs’ kerne er den unikke 0DOG-token, der lever på Bitcoin-Blockchain og adskiller sig fra andre Ethereum- eller Solana-baserede ICO’er. Der vil være i alt 900 millioner 0DOG-tokens i omløb, hvilket svarer til antallet af hunde i verden.

Når investorer køber denne token, får de adgang til en eksklusiv NFT-samling, der repræsenterer Bitcoin Dogs’ digitale hunde. Derudover vil spillet tilbyde en spændende gaming-verden, der kombinerer traditionelle og moderne spilelementer. Ved at pleje og træne deres virtuelle hund kan spillere avancere i rang og modtage belønninger.

Saml forskellige hunderacer som NFTs

En ekstra frynsegode for investorer er den eksklusive NFT-samling bestående af 10.000 unikke non-fungible tokens, der repræsenterer forskellige digitale hunderacer. Disse NFTs kan købes og sælges i Bitcoin Dogs Club og generere handelsgebyrer, som går tilbage til projektets samfundsstøtte.

Potentiale og tidspres for investorer

Med en hype omkring Bitcoin og stigende interesse for altcoins som Ethereum samt et generelt fokus på NFT’er og Play-to-Earn-spil, har Bitcoin Dogs potentiale til at tiltrække investorer. Presale-prisen for Bitcoin Dogs stiger med hver dag, og investorer opfordres til at handle hurtigt for at drage fordel af dette spændende projekt.

Top  Ethereum-Staking-Rate stiger med mere end 100% og når et rekordhøjt niveau

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button