BitcoinDeFiKrypto News

Ekspansion af Kryptoprodukt til tyske sparplaner med DeFi Technologies-Tochter Valour Inc. og justTRADE

Valour Inc. udvider partnerskab med justTRADE: Nu tilgængelig for tyske sparerplaner

Styrkelse af positionen som førende udbyder af kryptoprodukter

DeFi Technologies’ datterselskab, Valour Inc., har udvidet sit partnerskab med justTRADE og gør nu 1Valour STOXX Bitcoin Suisse Digital Asset Blue Chip ETP tilgængelig for tyske sparere. Denne udvidelse, der startede i august 2022, cementerer Valours position som en vigtig leverandør af kryptoprodukter og ETP’er til justTRADE’s kunder og er i overensstemmelse med deres fælles mission om at sikre enkel og sikker adgang til digitale aktiver.

Historisk milepæl for digital aktieinvestering

Lanceringen af 1Valour STOXX Bitcoin Suisse Digital Asset Blue Chip ETP, som følger en passiv indeksmetode og bruger Bitcoin Suisse’s Global Crypto Taxonomy, markerer en historisk milepæl for STOXX. Dette ETP giver en innovativ investeringsmulighed inden for digitale aktiver og udvider tilgængeligheden af kryptoinvesteringer i mainstream-porteføljer.

Stærkt partnerskab med fokus på innovation

justTRADE og Valour’s partnerskab er drevet af fælles værdier om innovation og tilgængelighed i finansielle tjenester. Denne samarbejde har allerede etableret Valour som en vigtig leverandør af kryptoprodukter til justTRADE’s kunder i Tyskland. Med en brugervenlig platform og et omfattende finansielt tilbud passer justTRADE perfekt til Valours mission om at lette adgangen til digitale aktiver gennem pålidelige, regulerede produkter.

En milepæl for kryptoinvesteringer

Den nylige lancering af 1Valour STOXX Bitcoin Suisse Digital Asset Blue Chip ETP via justTRADE repræsenterer en vigtig integration af traditionel finansindeks-knowhow med den dynamiske verden af digitale aktiver. Denne strategiske bevægelse udvider tilgængeligheden af kryptoinvesteringer i mainstream-porteføljer og anerkender digital aktiver som en vigtig komponent i diversificerede investeringsstrategier.

Top  5 Grunde til at Cardano kan nå gamle prisniveauer og muligvis overstige dem

Konklusion

Sammenfattende markerer partnerskabet mellem Valour Inc. og justTRADE en betydningsfuld udvikling inden for kryptoinvesteringer i Tyskland. Med lanceringen af 1Valour STOXX Bitcoin Suisse Digital Asset Blue Chip ETP til tyske sparere er adgangen til digitale aktiver blevet lettere og mere bekvemt end nogensinde før. Dette partnerskab repræsenterer en kombination af ekspertise og innovation inden for ETP-markedet og sætter nye standarder for investeringer i digitale aktiver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button