BitcoinKrypto News

Ekspert: Bitcoin forventes at stige til 60.000 dollar baseret på historisk trend

Bitcoin på vej mod 60.000 dollars mærke

Crypto Jelle, en ekspert og investor inden for kryptocurrency, har udtrykt optimisme vedrørende Bitcoin’s prisudvikling. Jelle har for nylig delt en positiv prognose for BTC på forskellige sociale medieplatforme. Ekspertens prognose fokuserer på Bitcoin’s nuværende prisbevægelse og dens potentiale for yderligere stigning. Han har fremhævet et bullisk megafonmønster og forudsiger, at prisen vil stige til 60.000 dollars, hvis den nuværende dynamik opretholdes.

Aktuelt har Bitcoin oplevet en stigning på over 9 % inden for de sidste 7 dage og handles til 52.336 dollars. Selvom prisen er steget, er handelsvolumen faldet med over 10 % inden for de seneste 24 timer.

Massive transaktioner på Whale Alert

Whale Alert har rapporteret massive transaktioner i forbindelse med Bitcoin-rallyet. Omkring 18.484 BTC til en værdi af ca. 962 millioner dollars blev trukket ud fra den decentrale børs Coinbase i to separate transaktioner. Disse transaktioner viser en stærk aktivitet på markedet og indikerer positiv investorafhængighed af denne digitale valuta.

Bitcoin’s momentum har skabt spænding blandt investorer og markedsovervågere, da prisen har brudt 52.000 dollars-markeringen og sat ny 2-årig rekord.

Ovenstående oplysninger viser, at Bitcoin forventes at stige yderligere, og markedsanalytikere og investorer ser med spænding frem til, hvad fremtiden vil bringe for dette populære kryptoaktiv.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Dyk ned i Bitcoin: Sådan fungerer blockchain-teknologien i dybden

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button