BitcoinKrypto News

Ekspert: Bitcoin-priserne vil falde før halvering

Priserne vil falde inden halveringen

I løbet af de næste 32 dage før Bitcoin-halveringen har analytikere advaret investorerne om at være forberedt på en kraftig prisnedgang mellem tirsdag og onsdag. Dette er ikke FUD, men ifølge Rekt Capital viser historiske tendenser, at sådanne bevægelser finder sted 14 til 28 dage før begivenheden.

“Om 2 dage vil Bitcoin officielt træde ind i ‘Gefahrenzone’, hvor de historiske tilbagefald før halveringen begyndte,” advarede Rekt. Ifølge graferne faldt kryptokurrencyen med op til 40 % før den anden halvering i 2016 og med 20 % før den tredje halvering i 2020.

Bitcoin nu

På dette tidspunkt kl. 7:40 UTC er Bitcoin steget med 4 % inden for 24 timer til 68.100 $. Dette bringer den samlede vurdering af de 19,66 millioner omsatte bitcoins til 1,34 billioner dollars, hvor det bibeholder sin niende plads blandt de ti største aktiver i verden efter markedskapitalisering.

Samtidig faldt handelsvolumen med 20 %, da BTC blev handlet for 41,74 mia. $ mellem tegnebøger og børser. I samme periode svingede priserne mellem et lav på 64.545,32 $ og et høj på 68.897,13 $.

BTC har for nylig nået en række All Time Highs (ATHs), hvor det toppede den 14. marts med 73.750,07 $. Det midlertidigt overgik markedsdækningen af sølv, da dens udbud på 1,44 billioner dollars brød loftet.

Positivt at bemærke er, at Bitcoin har gjort store fremskridt siden den lange krypto-vinter mellem 2022 og 2023. Inden for et år er den digitale valuta steget med over 148 % og har nået nye ATHs.

Top  Bitcoin-Kurs zeigt weiterhin Schwäche – steht der große Breakout bevor?

Optimismen er ubrudt

Med de rekordhøje tal vil de kommende BTC-prisbevægelser ikke være anderledes end markedets adfærd under de seneste halveringsperioder. Med efterspørgslen efter den digitale valuta stigende takket være den voksende institutionelle efterspørgsel, udløst primært af godkendelsen af adskillige børsnoterede Bitcoin-produkter (ETP’er) og aggressiv ophobning af finansielle virksomheder, kunne de kommende prisfald bare være en perfekt ramp til starten af en ny æra for Bitcoin, når udbuddet bliver knapt efter halveringen.

Binance CEO Richard Teng udtrykte sig optimistisk om kryptovalutaværdien under en tale i Bangkok på søndag. Med henvisning til de ovennævnte faktorer tror han, at 80.000 $ pr. BTC ikke længere er langt væk.

Crypto.com’s medstifter og CEO, Kris Marszalek, udtalte sig i et interview med CNBC’s Squawk Box i samme retning. Han sagde, at det seneste prisfald på Bitcoin var “sundt”, da det fjernede noget af den gearing, der er opbygget i økosystemet. Dette kunne bane vejen for “mindre pludselige bevægelser” i værdierne og en “jævn stigning” i priserne over tid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button