BitcoinKrypto News

Ekspert spår Bitcoin-højdepunkt på $205.000: Vil det ske i denne markedscyklus?

Dave the Wave forudsiger potentiel Bitcoin-top på $205.000

Dave the Wave’s præcise forudsigelser

En erfaren krypto-handler, kendt for sine præcise forudsigelser, har delt sine tanker om det potentielle højdepunkt for Bitcoin i denne markedscyklus. Den pseudonyme handler, Dave the Wave, bruger sit eget logarithmiske vækstkanalmodel (LGC) til at prognosticere de langsigtede tendenser for Bitcoin, mens kortsigtede svingninger ignoreres.

Historisk nærhed til tidligere højdepunkter

Dave bemærker, at Bitcoin-kursen historisk set har været tæt på tidligere højdepunkter ved tidspunktet for halveringer. Denne gang synes prisen at ligge forud for halveringseventet, hvilket antyder et endnu højere højdepunkt.

Forventet højdepunkt på $205.000

Dave estimerer, at Bitcoin kunne nå et højdepunkt på omkring $205.000, hvilket svarer til cirka tre gange den nuværende pris. Han forklarer: “LGC-modellen tyder på et maksimum på tre gange den nuværende pris. Det er også en god idé at handle den ekstra volatilitet af altcoins i forhold til USD for at opnå gevinster, mens man holder fast i Bitcoin på lang sigt.”

Stærk støtte på vej

På kort sigt fremhæver Dave, at BTC nærmer sig et stærkt støtteniveau, derhistorisk har givet solid opbakning til prisen. Han understreger: “Bitcoin nærmer sig igen et historisk stærkt støtteniveau.”

Ved at tage højde for Dave the Wave’s analyser kan investorer muligvis få et indblik i fremtidige Bitcoin-tendenser og træffe velinformerede beslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Ny meme-coin Frogwifhat spås at stige 25x inden udgangen af 2024 - Skal du hoppe med på bølgen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button