BitcoinKrypto News

Eksperter forudser en fortsat stigning for Coinbase-aktierne trods Bitcoin-rallyens skygge

Coinbase-Aktien stiger på baggrund af Bitcoin-rallye

Die Coinbase-Aktie fortsætter sin imponerende stigning, da den er steget med 62 procent i november måned. Wall Street oplever en bølge af eufori omkring den største amerikanske kryptobørs, mens investorer håber på en fortsat stigning.

Stigning i marktværdi og handelsaktivitet

Coinbase har i løbet af 2023 mere end tredoblet sin værdi, og den seneste november-rally har øget virksomhedens marktværdi med yderligere 12 milliarder dollars. Aktiens stigning er den kraftigste siden januar måned, og den har overskredet det markante niveau på 120 dollars.

Handlende, der har spekuleret imod Coinbase-aktier, har ifølge data fra S3 Partners i de seneste 30 dage akkumuleret papirerløst i millioner af dollars.

Kraftig position for Coinbase

Eksperter udtaler, at Coinbase som offentligt selskab i øjeblikket er i en bedre position end nogensinde før. Ifølge John Todaro, en analytiker fra Needham, er 2022 og 2023 “shakeout-år” for branchen. De virksomheder, der har overlevet, forventes at komme styrket ud af denne tid, og Coinbase er en af dem.

Med fortsat håb om stigende handelsaktivitet og mulig godkendelse af Bitcoin-spot-ETF’er i USA, ser fremtiden lys ud for Coinbase-aktien på Wall Street.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin Preis auf 49.577 USD gefallen: Wird der Kurs nun bullisch abprallen oder weiter sinken?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button