Krypto News

Elon Musks SpaceX sælger alle sine Bitcoin-beholdninger, og krypto-markedet chokeres af faldende priser

Bitcoin-kursen falder efter SpaceX-salg

Bitcoin, den største kryptocurrency, oplever en betydelig nedgang i kursen. Torsdag aften faldt kursen midlertidigt til det laveste niveau siden juni (25.672 dollars/23.630 euro).

Anledningen til denne nedgang er SpaceX, Elon Musks rumfirma, der ifølge medierapporter har solgt alle sine bitcoinbeholdninger.

I midten af juli blev den ældste og mest værdifulde kryptocurrency handlet til næsten 32.000 dollars (29.450 euro), hvilket var det højeste niveau i over et år.

Når bitcoin falder, følger andre digitalvalutaer ofte med. Ethereum, en rival til bitcoin, faldt med 1,6 procent til 1.690 dollars (1.555 euro). Den mindre kendte valuta XRP (Ripple) faldt med 11 procent til 0,51 dollars (0,47 euro).

Ifølge Wall Street Journal har SpaceX solgt sine bitcoinbeholdninger til en værdi af 373 millioner dollars (343 millioner euro). Dette skaber bekymring om, hvorvidt Musk ved mere end andre markedsdeltagere. I denne situation er det dog almindeligt, at mange investorer følger beslutningen, hvilket kan resultere i en kædereaktion, der fører til længerevarende nedadgående tendens.

USAs pengepolitik påvirker bitcoin

Derudover lider bitcoin under udsigten til højere renter på obligationsmarkedet på lang sigt. Spekulationen om den amerikanske centralbanks fremtidige pengepolitik påvirker den digitale valuta negativt.

Det skal også bemærkes, at den aktuelle lave handelsvolumen bidrager til pludselige kursbevægelser. Hvis en stor mængde bitcoin sælges på markedet, kan det udløse en dominoeffekt og føre til yderligere salg. Dette kan resultere i usædvanlige prisbevægelser, som eksperten forklarer.

Timo Emden fra analysehuset Emden Research udtrykker bekymring over, at renteniveauet i USA kan forblive højt i længere tid end forventet. Dette vil have en negativ indvirkning på risikofrie investeringsklasser.

Top  Bitwala vender tilbage: Krypto-urgestein vender hjem til Bitcoin og Ethereum efter Nuri's insolvens.

I lyset af disse begivenheder ser det ud til, at bitcoin-kursen er under pres både på grund af SpaceX’s salg af deres bitcoin og på grund af udsigten til højere renter i USA. Det er afgørende at følge udviklingen nøje for at forstå de potentielle konsekvenser for det bredere kryptomarked.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button