DogecoinKrypto News

En af de mest kendte internet-hunde er død: Kabosu, skaber af Doge-memet.

En af internettets mest kendte hunde er død. Kabosus vidende blik, en Shiba Inu-hund, fik folk over hele verden til at smile. Nu er dyret, i en alder af 18 år, død nær Tokyo i Japan, rapporterede dens ejer på Instagram. Hunden sov stille ind den 24. maj. Indlægget med den triste besked fik alene over 120.000 likes.

Kabosu blev født i november 2005 og blev reddet fra døden af den japanske børnehaveassistent Atsuko Sato, da hundehandleren stod over for økonomisk ruin, og de resterende dyr skulle aflives. Dyret blev kendt gennem en blog, som Sato oprettede i 2009, hvor hunden, navngivet efter en japansk citrusfrugt, blev vist for første gang. Reddit-brugeren John Monarch menes at være skaberen af ​​Doge-memet, som findes i adskillige varianter og også fandt efterfølgere med andre hunde. Phænomenet fik større udbredelse i 2013 og 2014.

Motiv for en kryptovaluta

Doge-memet kendetegnede sig udover hundens billede ved brugen af skrifttypen Comic Sans MS og den egenrådige Doge-tale. Kabosu fik yderligere opmærksomhed gennem kryptovalutaen Dogecoin, som blandt andet blev fremhævet af Elon Musk.

Selv en international Doge-dag blev dedikeret til Kabosu. Sidste år rejste endda skaberen af Doge-memet for første gang fra USA til Japan for at opleve det berømte motiv live. Tidligere var der bekymringer om hundens helbred på grund af en sygdom. Som en del af netkulturen vil Kabosu sandsynligvis blive husket i lang tid.

I august 2023 døde en anden Shiba Inu, der lever videre i memer: Balltze, kærligt kaldet “Ball Ball” af sine ejere, blev som “Cheems” en internetberømthed.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button