BitcoinEthereumKrypto News

En spændende uge i kryptosfæren: HBO afslører manden bag Satoshi Nakamoto

En weiteres spændende uge i krypto-space nærmer sig sin afslutning. De vigtigste begivenheder om Bitcoin, Ethereum og mere komprimeret i en oversigt.

Das ist der Mann, den HBO als Satoshi Nakamoto enthüllte

Det er en af internettets bedst bevarede hemmeligheder: Hvem er Satoshi Nakamoto? En ny HBO-serie hævder nu at have afsløret ham. Hans navn angiveligt: Peter Todd. “Money Electric: The Bitcoin Mystery” fortæller historien om den anonyme Bitcoin-far, der på grund af hans opfindelses fantastiske værdistigning er blevet ekstremt velhavende.

Hvis Peter Todd virkelig er Satoshi Nakamoto, ville softwareudvikleren være værd 68 milliarder dollars (1,1 millioner BTC).

Men hvem er Peter Todd? Og: Har HBO virkelig afsløret den sande Satoshi? Svarene får I her: Afsløret af HBO som Satoshi Nakamoto: Det er Peter Todd

USA: Så vigtige bliver krypto-vælgerstemmerne

Det er årets politiske begivenhed. I november står Donald Trump og Kamala Harris over for hinanden i USA. Det er det forventede tætte løb, der primært vil blive afgjort i de syv vippestater. Og netop i disse syv omstridte stater kan krypto faktisk vise sig at være afgørende.

Hvor stor indflydelse er der egentlig? Find ud af det her: Så vigtig er krypto for US-valgene

Hører frodige airdrops fortiden til?

Efter måneder med store uddelinger forårsager airdrops i øjeblikket primært utilfredshed. Minimal udbytte, katastrofale lanceringer, parasitisk adfærd – på alle sider. Konklusionen er simpel: Guldfeberen er ovre. Af gode grunde. Hvad der begyndte som et spændende eksperiment i decentral deltagelse er blevet til et billigt og pervers spil med grådighed. Eller som eksperten Jason Choi sagde for ikke så længe siden: “En gift for krypto.”

Top  Sikkerhedslukke hos Kraken fører til tab på 3 millioner dollars - men pengene er tilbage!

Hvordan skete det? Og kan airdrops stadig komme tilbage? Alle svar fås her: Airdrop-hypen er endelig forbi: Hvad branchen kan lære af det

Apropos airdrops: Sådan står det til med EIGEN

EigenLayer har splittet krypto-samfundet siden airdroppet i maj. For nogle er restaking-narrativet for komplekst, EIGEN-tokenet en VC-coin uden nytte. For andre er protokollen en revolution af Ethereum-værdiløftet. De ser EIGENs plads i krypto-olympen som allerede sikret. Selvom kontroverserne fortsætter efter tokenets overførbarhed, betyder det ikke, at det ikke kan fortsætte med at vokse.

Hvilke værdiløfter giver EIGEN, hvilke kontroverser kæmper EigenLayer med, og kan protokollen fortsætte med at vokse, læser I her: Hvor stor bliver EigenLayer-tokenet?

5 grunde til, at den store opsving snart begynder

Bitcoin-investorer har skullet udvise tålmodighed de seneste måneder. Krypto-ledervalutaen er cirka 15 procent væk fra sit historiske højdepunkt, markedet er præget af stilstand. Endnu mere: Vedvarende kurskorrektioner udfordrer investorerne. Men er det ikke egentlig opsving, eller? Det tyder i det mindste dataene på.

Hvorfor et opsving måske er på vej, og hvilke indikatorer der taler for kursvækst, kan I finde ud af her: Disse 5 indikatorer taler for en Bitcoin Bullrun

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button