DeFiKrypto News

Entwicklungsunterstützung vom Milano Hub: Cetif Advisory erhält Unterstützung bei der Digitalisierung von Finanzunternehmen

Entwicklungsunterstützung vom Milano Hub

Cetif Advisory, et forsknings- og konsulentfirma specialiseret i digitaliseringsløsninger til banker, forsikringsselskaber og andre traditionelle finansielle virksomheder (TradFi), har meddelt, at de modtager udviklingsstøtte fra Milano Hub. Milano Hub er et forskningscenter, der støttes af Den Italienske Bank.

Risikominimering for traditionelle virksomheder

Privatinvestorer i DeFi-opererer ofte i uregulerede områder, som udgør betydelige risici for traditionelle virksomheder. De medfølgende usikkerheder retfærdiggør ikke risikoen og nødvendiggør oprettelsen af et mere sikkert miljø for institutionelle aktører. Ifølge Imanuel Baharier, General Manager hos Cetif Advisory, vil protokollen omfatte traditionelle foranstaltninger vedrørende Know-Your-Customer (KYC) og Anti-Money Laundering (AML), som disse virksomheder allerede er bekendt med.

Åbning af adgang og test i den virkelige verden

Projektets mål er at åbne adgangen til platformen inden 2024. Dette vil muliggøre reelle tests af de tokens, der udvikles på sekundære markeder. Baharier understregede betydningen af denne mulighed for at positionere sig som en førende aktør på det voksende marked for sikkerhedstokens.

Udviklingsstøtten fra Milano Hub inkluderer ikke økonomisk støtte, men der tilbydes rådgivere med ekspertise inden for finansiel regulering. Derudover vil hubben være behjælpelig med at arrangere arrangementer til støtte for projektet. Især vil Italiens største finansielle institutioner, herunder Banca Mediolanum og Privatbank Intesa Sanpaolo, deltage i lanceringen af tokens på primære markeder og senere på sekundære markeder.

Top  Flere kinesiske virksomheder betaler deres medarbejdere med digital yuan

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button