EthereumKrypto News

EPS-Team annoncerer 2 millioner dollars Attackathon for at forbedre sikkerheden på Ethereum-protokollen

Ethereum Protocol Security Team annoncerer 2 millioner dollars Attackathon

Det Ethereum Protocol Security (EPS)-team har meddelt, at de vil afholde en Attackathon med en præmiesum på 2 millioner dollars. Formålet med arrangementet er at forbedre sikkerheden i Ethereum-protokollen ved at tilbyde belønninger til sikkerhedsforskere, der opdager sårbarheder.

Sikkerhed i fokus

Sikkerhed er afgørende inden for blockchain-teknologien, især når det kommer til en af de mest populære platforme som Ethereum. EPS-teamet har valgt at tage skridt for at styrke protokollens sikkerhed ved at engagere sikkerhedsforskere i en konkurrence, der har til formål at identificere og løse potentielle trusler.

Stor deltagelse forventes

Med en præmiesum på 2 millioner dollars forventes der en stor deltagelse i Attackathon. Deltagerne vil blive udfordret til at teste Ethereum-protokollen og finde fejl, som de kan rapportere til EPS-teamet.

Belønning for sikkerhedsforskere

Sikkerhedsforskere, der deltager i Attackathon og opdager sårbarheder, vil blive belønnet for deres indsats. Dette incitament er afgørende for at tiltrække talentfulde forskere og motivere dem til at investere tid og energi i at forbedre sikkerheden i Ethereum-protokollen.

Konklusion

EPS-teamets beslutning om at afholde en 2 millioner dollars Attackathon viser deres engagement i at forbedre sikkerheden i Ethereum-protokollen. Med deltagelse af sikkerhedsforskere forventes det, at protokollen vil blive endnu mere robust og pålidelig i fremtiden.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Stablecoins overtager transaktionsvolumen fra Mastercard og PayPal: USA halter bagefter i regulering

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button