Krypto News

Er Bitcoin på vej mod et kursfald på 10.000 USD?

Bitcoin: Erhverv er i forløbet af et Trendskifte

I en chartanalyse er det tydeligt, at Bitcoin er overophedet. Det betyder dog ikke, at en bundautomatisk dannes. Der kan dog identificeres klare betingelser for en opsving.

RSI-indikatoren viser tydeligt i den daglige chart, at Bitcoin er overophedet. Men denne indikator skal aldrig betragtes isoleret, da ethvert aktiv kan være overkøbt eller overophedet i lang tid. Så når nogle markedsovervågere taler om “overskuds- solgt”, skal man ikke automatisk købe blindt.

Den største udfordring i øjeblikket er frisk likviditet, da der kun flyder kapital ud af kryptomarkedet siden februar. Derfor bør investorer forvente, at Bitcoin fortsat bevæger sig sidelæns eller falder mod syd. Sidstnævnte kan være tilfældet, især hvis der er bygget tilstrækkeligt med lange positioner, der kan likvideres. Derudover kan yderligere dårlige nyheder have en alvorlig indvirkning på markedet. Binance og Coinbase er blevet sagsøgt af SEC i USA, og Ripple må muligvis forberede sig på en appelsag.

Der er tilstrækkelig med stof, der kan begejstre børene og sikre yderligere salg. Men det er ikke den eneste faktor, der kan spille en rolle. RSI’en i ugentlige og månedlige diagrammer er nemlig langt fra bunden. Investorer bør derfor også være opmærksom på udviklingen i de overordnede tidsrammer, da de ofte sætter tonen.

Er et prisfald til 10.000 dollars muligt?

I medierne diskuterer analytikere og influencere forskellige mål for prisen, som alle ligger mellem 10.000 og 14.000 dollars. Dette var hvor højdepunkterne blev placeret mellem 2019 og 2020, før bullmarkedet begyndte i december 2020.

Top  Sydkoreas kryptomarked oplever markant vækst med en samlet markedsværdi på $21,1 milliarder i første halvdel af 2023

Derfor er dette område egnet som mulige kursmål, hvilket selvfølgelig forudsætter et sammenbrud af markedet. Dem, der spekulerer i disse kursmål, forventer altså en kollaps, for man kunne også argumentere for, at markedet allerede har indregnet de førnævnte kriser. Derudover skylder SEC stadig et svar på ETF-ansøgningerne, og hvis dette svar er positivt, ville det være bullish.

Derudover vil det ved en mulig nedtur skulle vise sig, om niveauet på 15.000 dollars tilbyder støtte og om der dannes en bund der. Kursmål mellem 10.000 og 12.000 dollars blev allerede diskuteret i 2022, men aldrig nået. Der er derfor ingen garanti for et fald til de nævnte priskategorier, men der er en risiko for, at Bitcoin ikke kan holde sig over 20.000 dollars.

Hvornår vender børene tilbage?

Baseret på den aktuelle situation kan man observere, at børene er afhængige af frisk kapital. Derfor er der et klart kriterium for en langvarig trendvending. Først når der strømmer likviditet ind i markedet, kan situationen stabilisere sig varigt.

Indtil da er mindre økonomiske opsving mulige, men de varsler ikke en trendvending. Investorer skal derfor være forsigtige for ikke at falde i en fælde og blive offer for yderligere salg.

De artikler, der er offentliggjort på vores hjemmeside, afspejler redaktørernes personlige mening og deres personlige vurdering af markedsituationen. Disse udgør ikke investeringsrådgivning eller anbefalinger. Alle publikationer er kun til informationsformål. De er ikke tilpasset din individuelle situation og kan og bør ikke erstatte personlig og kvalificeret investeringsrådgivning fra kvalificerede rådgivere. Handel med kryptokurver er altid en risiko. Hvis du bruger de tilbudte oplysninger her eller følger rådene, handler du på eget ansvar.

Denne artikel indeholder en betalt annoncering. (End)

Top  Bitcoin-Wallets der gescheiterten Krypto-Börse Mt.Gox wieder in Bewegung: Was bedeutet das für den Markt?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button