BitcoinKrypto News

Er Ether næste store digitale aktiver til at modtage godkendelse fra SEC for en ETF?

Bernstein Research nævner, at Ether kunne være den næste digitale aktivklasse til at få godkendelse fra den amerikanske børsmyndighed SEC til en ETF. Chancerne for godkendelse af en Ether-baseret Spot-ETF inden maj ligger på omkring 50 procent ifølge Bernstein Research. Inden for det kommende år er chancerne for godkendelse næsten hundrede procent.

Traditionelle finansielle institutioner, herunder Franklin Templeton, Blackrock, og Fidelity, viser allerede interesse for at lancere en sådan ETF i USA. Disse selskaber, som allerede har SEC-godkendte Bitcoin-ETF’er, er nu interesseret i en Ether-ETF.

Det er tydeligt, at Ether begynder at tiltrække mere opmærksomhed som følge af den seneste Bitcoin-rally, der blev drevet af introduktionen af børsnoterede Spot-ETF’er. Wall Street investorer og institutionelle investorer har vist interesse for en bredere portefølje af digitale aktiver, og det forventes, at godkendelsen af en Ether-baseret ETF vil yderligere fremme institutionaliseringen af kryptovalutaer.

Det bliver interessant at følge udviklingen og se, hvorvidt Ether-ETF’en vil blive godkendt af SEC, og hvordan det vil påvirke kryptovalutamarkedet generelt. Med interesse fra store finansielle institutioner er det klart, at Ether og andre kryptovalutaer er ved at vinde indpas i den traditionelle finansielle sektor.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Analyst: Bitcoin står over for et sidste retracement før halvering

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button