EthereumKrypto News

Er Ethereum på vej ind i en langvarig nedadgående tendens? – Analyse og vurdering

Death Cross på dem Ethereum-Chart

Et centralt teknisk signal, som bekymrer, er det nyligt opståede “Death Cross” på ETH-dagsdiagrammet. Et Death Cross opstår, når den kortsigtede glidende gennemsnit falder under det langsigtede glidende gennemsnit. Dette skete den 28. august, da MA-100 faldt under MA-200.

Da dette skete den 21. februar 2021 med en pris på 2500 dollar, faldt Etheren til et lavpunkt på 880 dollar den 18. juni, hvilket svarer til en nedgang på over 60%.

Denne tekniske formation betragtes som et tegn på potentielt vedvarende nedadgående bevægelser og forstærker bekymringerne hos mange investorer. Når sådanne signaler opstår, er de ofte forløbere for en længere nedadgående fase, hvilket belaster den generelle markedssentiment.

Stigende Exchange-Bestande

Ud over Death Cross observerer markedsanalytikere en betydelig stigning i Ethereum-bestande på kryptobørserne, som CryptoQuants data viser. En sådan stigning i Exchange-reserverne er typisk et forvarsel om øget salgspres. Dette betyder, at flere Ethereum-holdere ønsker at likvidere deres positioner, hvilket sandsynligvis vil presse prisen yderligere nedad. Historiske data viser, at stigende Exchange-reserver ofte korrelerer med forestående prisfald, da flere aktiver er klar til salg.

Markedsfordelingsfase

En anden ugunstig faktor er det aktuelle markedsforhold, som tyder på, at Ethereum befinder sig i en såkaldt fordelingsfase. Denne fase er en del af markedscyklussen, hvor tidlige købere realiserer deres gevinster og sælger deres beholdninger.

Markedsobservatører ser i denne fase ofte et signal om, at en bredere bjørnemarked er forestående, hvilket er endnu et advarselssignal for Ethereum-investorer.

Kombinationen af disse tre faktorer – Death Cross, stigende Exchange-reserver og fordelingsfasen på markedet – får mange markedsanalytikere og investorer til at frygte, at Ethereum står over for en længere nedadgående bevægelse. Mens langsigtede investorer fortsat tror på potentialet og teknologien bag Ethereum, bør kortsigtede investorer være særligt forsigtige og følge udviklingen nøje.

Top  Studie vurderer: Ripples XRP kan eksplodere til 4.800 dollars - eller endnu højere!

Hvordan Ethereum vil klare sig igennem denne potentielle nedadgående tendens, eller om kryptovalutaen vil forblive under pres, forbliver at se. Det er klart, at de kommende uger vil være afgørende for at bestemme Ethereum’s fremtid.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button